to nie problemy, tylko oczekiwaniabluesman napisał(a):Cieplarniane
.png)
ita napisał(a):bluesman napisał(a):mamy zazdrościć czy współczuć ???![]()
dobre słowo powiedzieć
rower to rower, lepiej miejski niż żaden
.png)
ita napisał(a):czytasz w jego myślach? a może jako adwokat dorabiasz?![]()
też bym wolała po Puszczy, a jeżdżę po centrum![]()
może zmienić tytuł wątku w takim razie?
.png)
auto_gt napisał(a):ita napisał(a):czytasz w jego myślach? a może jako adwokat dorabiasz?![]()
też bym wolała po Puszczy, a jeżdżę po centrum![]()
może zmienić tytuł wątku w takim razie?
cóż taka cro tradycja że tak wita się nowych ... mnie podobnie kiedyś witano na tym forum
.png)
auto_gt napisał(a):Dodam że połowa samochodów ma wycięte katalizatory bo to trupy po 200 tys km mówię o pojazdach "słoików" i trują , porównuje się że takie auto z wyciętym katem truje 16 razy mocniej niż stary polonez bez kata na gaźniku !
.png)
bluesman napisał(a):mamy zazdrościć czy współczuć ???![]()
.auto_gt napisał(a):Więc rowerem to do puszczy Kampinoskiej lepiej niż po centrum
.png)
greenrs napisał(a):auto_gt napisał(a):Dodam że połowa samochodów ma wycięte katalizatory bo to trupy po 200 tys km mówię o pojazdach "słoików" i trują , porównuje się że takie auto z wyciętym katem truje 16 razy mocniej niż stary polonez bez kata na gaźniku !
Nie wiem jak u Ciebie na wsiale u nas diagności są dosyć drobiazgowi na przeglądach technicznych...
.png)
Nefer napisał(a):bluesman napisał(a):mamy zazdrościć czy współczuć ???![]()
Nie są to szczególnie wypasione rowery, więc nie ma czego zazdrościć, ale współczucie też niepotrzebne...
![]()
Mi ten system odpowiada, bo mogę się trochę rozruszać po pracy, a nie męczyć w tłoku w autobusie/pociągu..auto_gt napisał(a):Więc rowerem to do puszczy Kampinoskiej lepiej niż po centrum
Niestety, obecnie nie mam takiej możliwości.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.