Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rovinj - ceny na łodki bez licencji

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ferrari_alex
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ferrari_alex » 17.06.2010 17:33

Cześć wszystkim.

Chciałem się spytać, czy ktoś wie gdzie i czy można wypożyczyć jakąś łodkę motorową na 4 osoby w miejscowości Rovinj?

Nie mam żadnej licencji, a bardzo by się chciało popływać i pozwiedzać coś ciekawego.

Będziemy nurkować między innymi. Jedziemy do Wenecji na 1 dzień. Jaki inne atrakcje są w okolicy? Chodzi o piękne miejsca i też różne aktywności fizyczne....gdzieś popłynąć...coś zobaczyć....może jakinia, może wodospad, może wraki statków...

No i gdzie jest super jedzenie?

Dziękuję:-)))
Alex
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 18.06.2010 13:07

ferrari_alex napisał(a):Cześć wszystkim.

Chciałem się spytać, czy ktoś wie gdzie i czy można wypożyczyć jakąś łodkę motorową na 4 osoby w miejscowości Rovinj?

Napewno łodzie motorowe można było wypożyczyć w Rovinji na campie Amarin , który znajduje się przy campie Valdaliso na którym byliśmy.

Ceny niestety nie pamiętam.

Jest też wypożyczalnia sprzętu nurkowego i wszystkiego co potrzebne do nurkowania.
ferrari_alex napisał(a): Chodzi o piękne miejsca

Myślę że warto się przepłynąć Kanałem Limskim , fajne widoki i robi wrażenie.
ferrari_alex napisał(a):No i gdzie jest super jedzenie?

W samym Rovinji jest cała masa knajpek , gdzie można pysznie zjeść , chociaż drogo , ale najbardziej nam smakowało właśnie w restauracji na campie Amarin.
Pyszna skusa na zaru...... i taniocha 8O
ferrari_alex
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ferrari_alex » 18.06.2010 16:25

Dzięki:-)

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone