Padłem ...
.png)
Mikromir napisał(a):Ejże, znam tego gościa...
gusia-s napisał(a):Też miałam takiego rudzielca a nawet 3 ale niestety już są po "tamtej stronie"![]()
Michas napisał(a):oj warto, mała zajawka:
Michas napisał(a):gdzie są te lokalizacje? nie ma do tego odcinka mapki
Michas napisał(a):Na OSM kemping zlokalizowany jest poza miastem, dosyć daleko od morza
Buber napisał(a):![]()
![]()
Padłem ...
.png)
maslinka napisał(a):Mikromir napisał(a):Ejże, znam tego gościa...Trochę jak Garfield, prawda?
Też wygląda na niezłego cwaniaka
![]()

.png)
Proszę, błagam, ... robimy zdjęcia. Tam, gdzie skierujemy nasz obiektyw, to są niezapomniane , dla nas, najpiękniejsze widoki. Związane z naszymi przeżyciami, doznaniami czy odczuciami. Ale je fotografujemy. NIE focimy, cokolwiek to znaczy. Przepraszam, ale focenie kojarzy mi się z wymiotowaniem. Taką mam fobię.Po drodze focimy widoczki z stronę Biokova:
.png)
.png)
.png)
Mikromir napisał(a):Zdecydowanie.Wylegiwał się w knajpie patrząc łakomie na pizzę. Jestem przekonana, że urokiem osobistym wyłudzał od klientów smaczne kąski...
TomKinS napisał(a):Proszę, błagam, ... robimy zdjęcia. Tam, gdzie skierujemy nasz obiektyw, to są niezapomniane , dla nas, najpiękniejsze widoki. Związane z naszymi przeżyciami, doznaniami czy odczuciami. Ale je fotografujemy. NIE focimy, cokolwiek to znaczy. Przepraszam, ale focenie kojarzy mi się z wymiotowaniem. Taką mam fobię.Po drodze focimy widoczki z stronę Biokova:
andeo napisał(a):Maslinko,ładnie to tak wszystko obfocić ?![]()
A poważnie ,to czekam na ostatni dzień na Braću
Mikromir napisał(a):Ups, ja napisałam o knajpie zamiast o restauracji... trochę się boję, że to też źle...![]()
![]()
piotrf napisał(a):A mnie przy tym zdjęciu przypomniał się tekst autorstwa Jana Tadeusza Stanisławskiego :
(...)
SYLWKA_2014 napisał(a):Witam, tak czekam na odpowiedni moment, żeby się przyznać do czytania, śledzenia kolejnych wpisów. Ale już dłużej nie będę czekać). Cudowna relacja, wspaniałe wskazówki do zwiedzenia wyspy. Zaczarowałyście mnie Dziewczyny (razem z Minimartini) Bracią, do tego stopnia że rezerwacja już klepnięta od miesiąca (tydzień Murvica + drugi w Supetarze). Specjalne podziękowania będą też dla pewnego Pasażera, ale to nie ten wątek. Mam nadzieję, że jeszcze trochę popiszecie, bo co ja będę czytała i oglądała. Bardzo serdecznie pozdrawiam.
TomKinS napisał(a):fotografujemy. NIE focimy, cokolwiek to znaczy.

.png)
andeo napisał(a):O kurczę,jeden dzień w 4 odcinkach?!będzie się działo!
:Powrót do Nasze relacje z podróży