maslinka napisał(a):Rzeźba ta przedstawia Zlatni Rat. Jest to oczywiste, ale piszę na wszelki wypadek, gdyby ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości
![]()
Wątpliwości nie mam , tylko zastanawiam się co miał na myśli autor ( autorka
Pozdrawiam
Piotr
.png)
maslinka napisał(a):Rzeźba ta przedstawia Zlatni Rat. Jest to oczywiste, ale piszę na wszelki wypadek, gdyby ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości
![]()
.png)
CROberto napisał(a):Żałuję że zapomniałem o tej gospodzie z ostatniego odcinka![]()
Teraz pamiętam że pokazywałaś ją już trzy lata temu ,i zrobiła na mnie wielkie wrażenie- gapa ze mnie...![]()
CROberto napisał(a):Bol świetnie przez Ciebie zaprezentowany...![]()

.png)
Wszystko dokładnie przeczytane i przy powrocie na Brač będzie jak znalazł..png)
AniaJ. napisał(a):Kuća u kući w przeciwną stronę niż klasztor, dokładnej drogi w tej chwili nie opiszę, ale to jest w wąskich uliczkach w stronę Złotego Rogu, trzeba odejść troszeczke od nabrzeża. My trafiliśmy tam trochę przypadkiem przyznam szczerze
.png)
Hercklekot napisał(a):Wszystko dokładnie przeczytane i przy powrocie na Brač będzie jak znalazł.
Buber napisał(a):AniaJ. napisał(a):Kuća u kući w przeciwną stronę niż klasztor, dokładnej drogi w tej chwili nie opiszę, ale to jest w wąskich uliczkach w stronę Złotego Rogu, trzeba odejść troszeczke od nabrzeża. My trafiliśmy tam trochę przypadkiem przyznam szczerze
To jest tak - od równoległej od nadbrzeżnej uliczki - Domovinskog Rata, mniej więcej na wysokości tego pseudodworca autobusowego, odchodzi ( w stronę Vidovej góry) uliczka Donja Obala.
Na jej ślepym końcu jest Kuca w kucy.
.png)
tony montana napisał(a):I co było dalej Agnieszko?
.png)
ajdadi napisał(a):Zaległości nadrobione...rzeźba przedstawiająca "Zlatni Rat" nawet podobna...![]()
agata26061 napisał(a):tony montana napisał(a):I co było dalej Agnieszko?
Właśnie, co dalej?
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży