Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pudzian vs Najman - ankieta, opinie, zakłady

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Kto zwycięży?

Ankieta wygasła 05.12.2009 14:23

Pudzian
32
71%
celowo nie udzielę odpowiedzi, bo to żenada
13
29%

Liczba głosów : 45

lukman
Croentuzjasta
obstawiamy dzisiejszą walkę

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 07.05.2010 09:06

Mariusz Pudzianowski wieczorem wejdzie na ring, by zmierzyć się z silnym Japończykiem Yusuke Kawaguchim. To będzie pierwszy poważny test w MMA dla pięciokrotnego mistrza świata siłaczy. "Pudzian" zapowiada, że pojedynek szybko się skończy.
Jolanda
Cromaniak
Re: obstawiamy dzisiejszą walkę

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 07.05.2010 09:16

lukman napisał(a):. "Pudzian" zapowiada, że pojedynek szybko się skończy.
Oby nie , tak szybko jak Gołota :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.05.2010 09:20

Walkę nazwano pojedynkiem Polaka z Japońcem... :? 8O
(nawet nie wiem czy to z wielkiej litery trzeba pisać).
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 07.05.2010 10:21

Moim zdaniem Polacy wygrają z Japończykami.
O ile o Khamidova jestem spokojny to o Pudzianowskim tak do końca tego nie mogę powiedzieć. Na razie nie miał okazji pokazać co potrafi. Faktem jest że od jego pierwszej walki minęło kilka miesięcy i jestem przekonany że podniósł swoje umiejętności. Stawiam że Pudzian także wygra bo ma wolę walki i nieustępliwy charakter.
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 08.05.2010 06:04

Odniosłem wrażenie że sędziowie ringowi byli jednak trochę stronniczy i pomagali naszym zawodnikom.
Mimo że obstawiałem że Khalidov sobie bez problemów poradzi z Japończykiem okazało się że Sakurai był bardzo dobry w ringu. W moim odczuciu wygrał Japończyk choć byłem za Mamedem który także pokazał że wiele potrafi.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 08.05.2010 07:12

Gdyby była jeszcze jedna runda to myślę że Pudzian by przegrał.
W drugiej walce przyznał bym zwycięstwo japończykowi,mimo dwóch kopnięć w jądra.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 08.05.2010 09:37

KSW - zastanawiam się jaka TO była sztuka...
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 22.05.2010 04:55

No i Pudzianowi brakło techniki. Kondycji także. Musi jeszcze sporo potrenować ale wierzę w niego.
Pięknie natomiast zaprezentował się Jurkowski. Podobała mi się ta walka.
No i kobitki też pokazały szeroki zakres technik. Ciekawa walka.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 22.05.2010 05:12

Zgadzam się z powyższą opinią,ale to było do przewidzenia,brawo dla Jurasa.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 22.05.2010 08:49

Pudzian był tak cienki, że w dwóch ostatnich walkach wygrałby z nim nawet Adam Małysz. Tyle szczekania, a zero walki i totalny brak kondycji.
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 22.05.2010 10:31

Bez przesady z tym Małyszem. Pudzian ma serce do walki ale brak mu umiejętności. Jak na debiutanta całkiem nieźle. Nie był najgorszy podczas tych zawodów. IMHO zamiast kolejnych walk powinien chwilowo skupić się na treningach zarówno uderzanych jak i chwytanych. Ma potencjał brak wyszkolenia.
Z drugiej strony to moim zdaniem lekcja pokory tylko pozytywnie wpłynie na dalszy rozwój Pudziana w MMA.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 22.05.2010 10:48

Proponuję jednak, żeby wrócił do worków z piaskiem. Tam się sprawdzał.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.05.2010 11:38

Całkowita padaczka w stójce, zero technik bokserskich, zero kondycji na tego typu walki, niedotlenienie takiej góry mięśni... Był bardziej purpurowy od biskupa.
Walka z Nastkiem to może być szybka walka :):)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 22.05.2010 12:56

ONET

Późną nocą, krótko po godzinie trzeciej nad ranem miejscowego czasu, okazało się, że Mariusz Pudzianowski przypłacił walkę z Timem Sylvią nie tylko przegraną, ale także złamaną nogą.

- Jesteśmy w tej chwili w szpitalu. Okazuje się, że Mariusz walczył od połowy rundy ze złamaną nogą - mówi Corey Fischer, promotor imprezy, która przyciągnęła do Worcester ponad 7 tysięcy widzów.

- Mariusz narzekał trochę na ból nogi podczas konferencji prasowej, ale nikt z nas nie przypuszczał, że jest tak źle. Wyniki prześwietlenia wykazały złamanie. Nie wiemy jeszcze jak skomplikowane
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 22.05.2010 12:57

Przedtem byłem przeciwny MMA z powodu zbytniej brutalności i agresywności tego naparzania się..

Po obejrzeniu (na youtube) walki Pudzia z Sylwusią zwracam honor i wycofuję się z poprzedniej opinii!

Ta pseudosportowa "walka" to flaki z olejem, nudy na pudy, bezsensowne obściskiwanie się dwóch zwalistych fokowatych obleśnych spaślaków...
A fuj fuj fuj...
Był taki moment, że myślałem, iż Sylwia ma zamiar zrobić Pudziowi loda.. ale się jakoś rozmyślił i uznał, że lepiej jeszcze pobawić się w sado-maso itp..
Jednym Pudzio przewyższa Sylwię.. wyrazem twarzy. U Pudzia przynajmniej widać resztki inteligencji, no i wyrazić się umie jako tako.. A ten Sylviono, to ma wzrok tęskniący za rozumem.. ojojoj..

Teraz, by rozweselić i rozbawić motłoch przydały by się w TV jakieś walki ze śmiertelnym zejściem lub przynajmniej z ciężkim urazem i jakimś spektakularnym omdleniem..
A nie takie nudne pitu mitu.. błeee..
No i znów wstyd dla Polski..
ajaja..
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Pudzian vs Najman - ankieta, opinie, zakłady - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone