Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pudzian vs Najman - ankieta, opinie, zakłady

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Kto zwycięży?

Ankieta wygasła 05.12.2009 14:23

Pudzian
32
71%
celowo nie udzielę odpowiedzi, bo to żenada
13
29%

Liczba głosów : 45

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.12.2009 23:52

janniko napisał(a):pozdrawiam wszystkich członków TWA.
:P

nie uważam się za "członka", zastanawiam się tylko czemu zmieniłeś treść powyższego postu...
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 13.12.2009 23:59

Interseal napisał(a):
janniko napisał(a):pozdrawiam wszystkich członków TWA.

nie uważam się za "członka", zastanawiam się tylko czemu zmieniłeś treść powyższego postu...

Poprzedni był filozoficzny :lol:
Ps. zdążyłem przeczytać
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 14.12.2009 08:07

Torac napisał(a):
Interseal napisał(a):nie uważam się za "członka", zastanawiam się tylko czemu zmieniłeś treść powyższego postu...

Poprzedni był filozoficzny :lol:
Ps. zdążyłem przeczytać

Interseal, nie miałem na myśli ciebie, bo akurat twój post wziąłem sobie do serca i postanowiłem obejrzeć kilka walk MMA i może zmienię zdanie... choć z założenia ta forma expresowych igrzysk jakoś mi nie leży.. hm... nadal uważam, że to dobre dla gawiedzi... a nawet potrzebne... ale powinno się chronić przed tym młodzież :(

Zmieniłem post, by nie narażać tego tematu na zacietrzewione i personalnie obraźliwe posty kolegów z TWA, którzy nie cierpią odmiennego od ich zdania... ale cóż, taka już ich uroda...

Torac, gratuluję refleksu..
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 14.12.2009 19:38

Również przeczytałem wcześniejszy post janniko.
Dwa pierwsze zdania skierowane do mnie . . ale nie chce mi się z Tobą gadać . . Resztę dobrze ujął Torc...
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 15.12.2009 08:13

1. walka, jak walka - nader szybka i energiczna - przynajmniej ze strony Pudziana ;@)
Pudzianowi jednak współczuję - poczuł się strasznie mocny i twierdzi, że (swoimi lowkickami) położy każdego - Pudzianie, nie idź tą drogą!
Jeśli pan Pudzian na prawdę sam sobie wierzy (a nie uprawia szopkę), to wróżę panu Pudzianowi potężny wpierdol przy kolejnej walce (o ile trafi na zawodowca, a nie takiego placka, jak Najman)

2.
nadal uważam, że to dobre dla gawiedzi... a nawet potrzebne... ale powinno się chronić przed tym młodzież

zgadza się, aż strach pomyśleć, ilu małych Pudzianków się właśnie naparza na ulicach ... ale to nie tylko o młodzież chodzi - chyba, że się czujesz, panie Janniko, młodzieżą duchem - zdaje się, ze w Tobie to też obudziło spore emocje? Nawet w temacie tak śmieciowym, jak ten nie omieszkałeś wylać kubła na "liberalną władzę" ...
Po co w każdy post wpieprzać politykę? :evil:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 15.12.2009 09:23

Krystof napisał(a):... Nawet w temacie tak śmieciowym, jak ten ...

No właśnie..
:?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.12.2009 19:28

ilu małych Pudzianków się właśnie naparza na ulicach

A po Wejściu Smoka nigdzie nie można było uświadczyć całego kija od szczotki i łańcuszka z kibla z rezerwuaru... :) Wszyscy mieli nunczako :) Widać , że niektórzy podczas treningu uderzyli się w główkę...
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 16.12.2009 08:59

Widać , że niektórzy podczas treningu uderzyli się w główkę...

ha ha ha, strasznie to śmieszne :D
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 16.12.2009 09:52

Interseal napisał(a):... dla kogoś, kto oglądanie MMA zaczał od tej walki.... to mu się nie dziwię...

Chcąc poszerzyć swe horyzonty, obejrzałem w necie jeszcze kilka "walk"... hm... nie wiele się różnią od "występu" Pudziana.. :(
Np. taki filmik:
MMA mix
:(
Zastanawiam się co sportowego jest w kopaniu z całej siły leżącego po twarzy 8O
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 16.12.2009 11:35

janniko napisał(a):Zastanawiam się co sportowego jest w kopaniu z całej siły leżącego po twarzy 8O

Wola walki i zwycięstwa, którą niektórzy posiadają w przeciwieństwie do malkontentów potrafiących wyłącznie narzekać na wszystko co ich otacza 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.12.2009 12:22

janniko napisał(a):Zastanawiam się co sportowego jest w kopaniu z całej siły leżącego po twarzy 8O

Oj skop kogoś zobaczysz czy to przyjemność czy nie.
A czy dużo jest przyjemności z bajdurzenia o Kaczyńskim, Tusku i Wassermanie.
Młodzi mają inne rozrywki, a starzy no cóż......... :D :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 16.12.2009 12:45

A żeby pozostać w chorwackich tematach pamiętna walka Mirko Cro Cop vs Bob Sapp :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.12.2009 12:52

Sprawiedliwie powinien być remis

:lol:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 16.12.2009 13:47

Rysio napisał(a):

Wola walki i zwycięstwa ...

zebik napisał(a):Oj skop kogoś zobaczysz czy to przyjemność czy nie....

Hm... jak na homo sapiens z XXI wieku to faktycznie wielki cywilizacyjny postęp...
Gratuluję panowie poglądów i teraz rozumiem w zupełności skąd wasze inklinacje polityczne... trzeba było tak od razu.. to bym niepotrzebnie paluchów o klawiaturę nie obijał!

Z takimi argumentami po prostu się nie dyskutuje.
:roll:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 16.12.2009 14:11

Gratuluję panowie poglądów i teraz rozumiem w zupełności skąd wasze inklinacje polityczne...

nasz biedny, zindoktrynowany Janniko ... :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Pudzian vs Najman - ankieta, opinie, zakłady - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone