.png)
marcel232 napisał(a):a po przyjezdzie 4 piwa zeby zasnac.
.png)
sanchopan napisał(a):A dla mnie bicie rekordu to jedno i nigdzie tak nigdy nie jechałem na publicznej drodze.
Co nie zmienia faktu, że jeżdżę szybko i relatywnie krótki czas zajmuje mi dotarcie gdziekolwiek.
sanchopan napisał(a):, pełny zawiści nurt "polaczkowatości"
sanchopan napisał(a): nie moralizuj tutaj
sanchopan napisał(a):Ty natomiast wszystkim sugerujesz, że "nie umieją jeździć", bo "TIR-a prowadziłeś" oraz "testy przechodziłeś"
sanchopan napisał(a):]Zagrożenie na drodze największe powodują tacy jak Ty: nauczyciele na siłę
sanchopan napisał(a):) i tacy jak Twój Kolega z Wejherowa
scrapp napisał(a):
Co do tych kalek za kierownicą cieżarówek to tematu nie rozwijaj kaszubski, bo tez masz świadomość niskiego poziomu większości ludzi ktorzy tam zasiadają skoro jeździłeś
sanchopan napisał(a): U mnie zasypianie JEST sygnalizowane duuuużo, dużo wcześniej.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):
"Przejazd bez odpoczynku-jak sobie radzić" nie lepiej byłoby zatytułować "Przejazd bez odpoczynku-po co ?"
To jeden z tych wątków, w którym nigdy nie znajdziemy porozumienia, bo jeden lubi jak jest kupa a drugi jak jest nasrane.
.png)
.png)
.png)
.png)
scrapp napisał(a):
Co do tych kalek za kierownicą cieżarówek to tematu nie rozwijaj kaszubski, bo tez masz świadomość niskiego poziomu większości ludzi ktorzy tam zasiadają skoro jeździłeś
.png)
.png)
.png)
MWN napisał(a):No wreszcie kolega sanchopan napisał, że prędkość nie zabija, a próbuję mówić o tym od kilku lat. Te durne i propagandowe pogadanki policji doprowadzają mnie do prawdziwej frustracji. Wszyscy wiedzą, albo powinni, że nie prędkość ale zderzenie z przeszkodą może być śmiertelne przy 30 km a bez skutków przy 130.
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi