A zabić to się można stojąc na chodniku, nie trzeba nawet wsiadać do auta.
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):
Nikogo nie próbuje umoralniać, wczytaj się w mój post. Ja apeluję o rozsądek.
sanchopan napisał(a):Ale nie o to mi chodziło, tylko o to aby nie sądzić wg siebie w stylu: "ja nie potrafię, to ktoś inny też na 100% nie potrafi". Bo tak nie jest.
A zabić to się można stojąc na chodniku, nie trzeba nawet wsiadać do auta. Kogoś innego zabić można jadąc 5 km/h i też nie trzeba w tym celu awansować na morderdę-pirata.
.png)
Raul73 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):
Nikogo nie próbuje umoralniać, wczytaj się w mój post. Ja apeluję o rozsądek.
Kaszubski, ja to wszystko rozumiem, ale pytanie w temacie brzmi :jak radzić sobie ze zmęczeniem. To o czym ty piszesz było już setki razy. Skupmy się na wlace ze zmęczeniem a nie na iloścvi pokonywanych kilometrów na raz.
.png)
.png)
.png)
.png)
wielbiciel napisał(a):być może spojrzycie na swoje postępowanie trochę dystansu.
.png)
sanchopan napisał(a):Bzdura, a nie "ma rację".
Primo - każdy jest inny. Jakby tak było, jak piszesz, to każdy by był Einsteinem albo Kubą Rozpruwaczem, bo przecież "różnimy się w niewielkim stopniu". Otóż to bujda i bzdura.
Secundo - nigdy nie pisałem, że wsiadam za kółko po pełnym dniu pracy.
Więc Kolego nie dorabiaj teorii tam gdzie nie ma podstaw do tego, tylko po to, aby udowodnić dorobione przez siebie sztucznie argumenty.
I powtarzam - KAŻDY JEST INNY: inne auto kupuje, inaczej się ubiera, inaczej jeździ, inne rzeczy lubi, innych rzeczy nie lubi.
Mierzenie innych swoją miarą świadczy tylko o mierzącym. I to nie za dobrze...
.png)
Inny to masz płaszcz, koszulę, ale serce, płuca, wątrobę i inne elementy organizmu sa takie same czy jesteś żółty, czarny, czerwony czy biały - to jest niezaprzeczalne.
.png)
scrapp napisał(a):.[Inny to masz płaszcz, koszulę, ale serce, płuca, wątrobę i inne elementy organizmu sa takie same czy jesteś żółty, czarny, czerwony czy biały - to jest niezaprzeczalne.
Czyli każdy z nas musi zasnąć na skrzyżowanieu w Wejherowie.![]()
.png)
wielbiciel napisał(a):Inny to masz płaszcz, koszulę, ale serce, płuca, wątrobę i inne elementy organizmu sa takie same czy jesteś żółty, czarny, czerwony czy biały - to jest niezaprzeczalne.
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi