inmar2 napisał(a):Czy system jeszcze dział czy umarł,jakoś brak aktualnych wpisów w tym temacie i w internecie też opisy z przed kilku lat.
A co tu nowego można napisać?
System działa, są osobne pasy i bramki.
.png)
.png)
.png)
.png)
lexx napisał(a):Musiałeś wpłacić po przejeździe autostradą czy wcześniej, żeby była kwota na koncie ENC. U mnie po prostu w panelu administracyjnym nie ma możliwości wpłaty na konto ENC. Jest to konto abonamentowe. Teraz nie wiem czy zostanie kwota sama pobrana z konta bankowego za pośrednictwem karty MAESTRO, czy po przejechaniu odcinka autostrady będę musiał ręcznie potwierdzić transakcję. Dość to lakonicznie jest opisane. W ustawieniach jest dopisana karta bankowa i status urządzenia świeci na zielono.
.png)
.png)
clawis napisał(a):Podejrzewam że ENC bedzie aktywne do wyczerpania kwoty na koncie w związku z systemem bezbramkowym .A później automatycznie będzie pobierać z zarejestrowanego konta i przypisanej do niego karty platniczej konta
lexx napisał(a):no i tu jest knif. To jest konto abonamentowe a nie przedpłacone. Nie da się tam żadnych środków wpłacić. Jest tylko ikona POSTPAID. która nie reaguje na nic bo nie ma żadnego przejazdu zarejestrowanego przez system. Ja to tak widzę. Ja jadę dopiero 19go sierpnia. Dam znać co i jak.
.png)
.png)
.png)
clawis napisał(a):Mój moduł ENC padł po roku.W Zagrzebiu wymienili na nowy trochę różniący się od starego.Płaciłem na bramce starym u kasjera w budzie.
pablus napisał(a):Ps. Znalazłem stronie HAC opcje zakupu ENC za 15 euro w systemie postpaid
Ktoś korzystał?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi