.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Miałam tu spore zaległości, ale już nadrobiłam
![]()
i jak tak patrzę na te puste wodospady, Primoszteny, Zadary (nigdy jeszcze nie byłam), to zatęskniłam za Chorwacją ... już 2 lata tam nie byłam ...
.png)
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Miałam tu spore zaległości, ale już nadrobiłam
![]()
i jak tak patrzę na te puste wodospady, Primoszteny, Zadary (nigdy jeszcze nie byłam), to zatęskniłam za Chorwacją ... już 2 lata tam nie byłam ...
A co do Zadaru i okolic to musisz nadrobić bo warto
... tylko kiedy, to nie wiem 
.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Miałam tu spore zaległości, ale już nadrobiłam
![]()
A co do Zadaru i okolic to musisz nadrobić bo warto
TAK JEST![]()
Zapisałam![]()
... tylko kiedy, to nie wiem
![]()
![]()
.png)
krakusowa napisał(a):Dawaj Beata ten słoneczny Split, bo patrząc za okno wpadnę chyba w deprechę
Beata W. napisał(a): Trzeba jakiś postulat gdzieś napisać o przedłużenie wakacji i więcej urlopuTylko gdzie
![]()
![]()
![]()
Do prezydentaalbo swojej imienniczki
.png)
Potter napisał(a):No, zdążyłam zanim wróciliście.
Przepiękna ta pusta Chorwacja... I jeszcze te bezchmury Wam się trafiły ! Extra.
A, i jeszcze wiadomość dla Myszy - ja też w Zadarze nie byłam.
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):A, i jeszcze wiadomość dla Myszy - ja też w Zadarze nie byłam.
Sugerujesz Zadar zamiast Lizbony?
To kiedy ta Lizbona dziewczyny .png)
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):A, i jeszcze wiadomość dla Myszy - ja też w Zadarze nie byłam.
Nie no aż tak to nie szalejcie, do Zadaru zdążycie pojechaćTo kiedy ta Lizbona dziewczyny
.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):A, i jeszcze wiadomość dla Myszy - ja też w Zadarze nie byłam.
Nie no aż tak to nie szalejcie, do Zadaru zdążycie pojechaćTo kiedy ta Lizbona dziewczyny
Ja stawiam na wrzesień/październik ... ale Potter rzuca mi kłody pod nogi![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży