mervik napisał(a):-Basik63-fajna relacja i zdięcia,wiedziałem że może być coś takiego,więc zrobiłem sobie koktajl z borówek,malin ,truskawek i bitej śmietany![]()
![]()
poz...
Merviku nie bądź bezlitosny
I poszkodzić na głowę w nadmiarze spożyte, może.
.png)
mervik napisał(a):-Basik63-fajna relacja i zdięcia,wiedziałem że może być coś takiego,więc zrobiłem sobie koktajl z borówek,malin ,truskawek i bitej śmietany![]()
![]()
poz...
.png)
Basik_63 napisał(a): Niestety dla mnie czas do kolejnej wyprawy do CRO będzie się strasznie dłużył bo aż do 2014 o ile i wtedy nic nie pokrzyżuje nam planów. W 2013 są plany, ale na wymianę autka na coś nowszego, a to jak wiecie "troszkę" kosztuje. Ale mam nadzieję, że dzięki Waszym przyszłorocznym relacjom uda mi się jakoś przetrwać rok bez CRO w realu.
Pozdravki

.png)
mariusz_77 napisał(a):Basik_63 napisał(a): Niestety dla mnie czas do kolejnej wyprawy do CRO będzie się strasznie dłużył bo aż do 2014 o ile i wtedy nic nie pokrzyżuje nam planów. W 2013 są plany, ale na wymianę autka na coś nowszego, a to jak wiecie "troszkę" kosztuje. Ale mam nadzieję, że dzięki Waszym przyszłorocznym relacjom uda mi się jakoś przetrwać rok bez CRO w realu.
Pozdravki
Ja niestety też raczej dopiero 2014... więc dobrze Ciebie rozumiem... będziemy czekać i tęsknić razem
Pozdrawiam![]()
.png)
.png)
Basik_63 napisał(a):Jolu ale nic się nie kończy, moja podróż dalej trwa. Teraz np. śnię z Tobą o Dalmacji, dopływam z Iwonką do Peljesaca, zaglądam do uroczych zakątków Hvaru z Izą i CRObertem, do których nie zajrzałam sama...![]()
.png)
Basik_63 napisał(a):Też bym sobie zjadła taki pucharek, tylko gdzie go szukać...

.png)
.png)
Basik_63 napisał(a):Też mi smutno, że musiałam kończyć...
.png)
.png)
Aldonka napisał(a):Przez cały weekend w moim sercu i ciele królowała gorąca Brazylia, za sprawą warsztatów samby z rodowitym Brazylijczykiem (codziennie 3,5 godziny samby). Wróciłam dziś do domu, usiadłam obolała i pomyślałam: cóż, znowu wracamy do zimy. Ale komputer na kolana, cropelka i dzięki Tobie znowu ciepło na serduchu. Cudownie.
.png)
TomKinS napisał(a):Basik_63 napisał(a):Też mi smutno, że musiałam kończyć...
Basik, kończysz tylko cudowne wspomnienia z tegorocznych wakacji, które przypomniały nam tak wiele wspaniałych chwil, wyrytych w naszej pamięci, lub planów na przyszły rok.
Ale pamiętajcie - WSZYSCY - to wielki sekret ! Macie to o czym mówicie. Spotkajmy się w naszej ukochanej Chorwacji za rok. MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ. My musimy tylko tego chcieć.
Pozdrawiam
Tomasz
Powrót do Nasze relacje z podróży