Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

poszukuje domu dla 12-15 osob TYLKO na riveirze Makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
xxlgreg
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) xxlgreg » 06.01.2009 13:09

Witam Szanowne Forum

Dawno mnie tu nie było ale znowu przyszła mnie ochota wrócić w moje ukochane miejsce - do Chorwacji.
6 lat przez 3 tyg zjeździłem "całą" Chorwację od Istrii do Dubrownika i zdecydowanie MOIM skromnym zdaniem najpiękniejsze wybrzeże to Riviera Makarska.
Dwa lata temu bylem na północy okolice Cricvienicy (dokładnie SELCE) a chwile wcześniej na KRK. I stwierdzam że to była porażka. KRK (miasto) było tak zatłoczone że nie można było nawet przejść uliczkami miasta nie mówiąc o tym żeby gdzieś w spokoju coś zjeść. Uciekłem stamtąd po jednym dniu i nie wrócę tam nigdy. Ale za to chcę wrócić w moje ulubione okolice.
Siedzę już od 2 tygodni dzień w dzień w i-necie i postanowiłem się złapać ostatniej deski ratunki czyli zapytać Was.
Nie wiem czy nie popełniłem błędu ale naopowiadałem przez te lata wszystkim znajomym jaka piękna jest Chorwacja. Słuchali słuchali z cierpliwością i w końcu część z nich postanowiła sprawdzić ile w tym prawdy. A ja naopowiadałem że jest śliczna, tania, dzika, nietłoczna itd, itd.
I co się okazuje. Że moja ukochana już taka nie jest !?
Szukam domu / apartamentów dla 12-15 osób na przełom lipca i sierpnia. I straaaaaaaaaaasznie ciężko znaleźć coś co zadowoli wszystkich. Jedne są za daleko od morza, drugie za wysoko, trzecie za drogie, czwarte nad przeludnionymi plażami (wnioski op opiniach na cro.pl), a innych już nie ma bo zarezerwowane. Sam już nie wiem. I tak naprawdę nie znalazłem w sumie nigdzie w ofertach domu jako takiego , z grilem , z podwórkiem żeby dzieciaki mogły poskakać , pograć w piłkę.
Błagam jeśli macie jakieś namiary na coś podobnego do tego czego szukam dajcie znać. Jeśli jest to niezgodne z regulaminem to proszę na priv.
Dom/apartamenty (od najważniejszego)
1. koniecznie na odcinku od na południe od splitu (jak najdalej) do paręnaście kilometrów od Makarskiej
2. jak najbliżej plaży (najlepiej takiej jak z tego wątka Piekne plaże - a swoją drogą jak Wy się tam dostajecie na niektóre plaże :))
3. bez przesady z cenami < 20 Euro / osoba (oglądałem już tyle ofert i nie spodziewiałem się ze ceny poszły tak bardzo powyżej 20 euro od osoby - najtańsza oferta jaka znalazłem (tucepi , brela, omis) to 19 euro od osoby) 4 miejscowość NIE MUSI a wręcz POWINNA być spokojna i nie przeludniona (żeby plaza nie wyglądała jak ta we Władysławowie).

Naprawdę liczę na Was
Pozdrawiam gorąco.
Grzesiek
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 06.01.2009 13:53 przez xxlgreg, łącznie edytowano 2 razy
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 06.01.2009 13:44

Na priva mogę ci coś podesłać;-))mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 06.01.2009 21:24

O takim domu pisałam tu :
forum/viewtopic.php?t=21493
Moim zdaniem naprawdę warte zainteresowania
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
xxlgreg
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) xxlgreg » 07.01.2009 09:56

ewa-irena napisał(a):O takim domu pisałam tu :
forum/viewtopic.php?t=21493
Moim zdaniem naprawdę warte zainteresowania
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Dziękuje bardzo za info, ale już wcześniej skorzystałem z Twojego info i dzwoniłem ale takie fajne miejsca się szybko rozchodzą i Pani powiedziała że niestety nie ma już w moim terminie wolnych miejsc. Zostało jej kilka wolnych miejsc na początku lipca :(
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 07.01.2009 11:24

Ewa-irenka podaj mi swojego maila bo mam kilka pytań;-))
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 07.01.2009 17:30

Mój mail
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Chętnie odpowiem na pytania
Pozdrawiam Ewa
xxlgreg
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) xxlgreg » 07.01.2009 20:30

Beatusia dziękuje bardzo za linki :)
Ale wiesz czego mi brakuje na Ciovo?
Tego widoku z riviery makarskiej kiedy wynurzasz sie z nurkowania i widzisz te piękne wysokie góry. Na Ciovo tego nie uświadczysz :(

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone