Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

poszuje kwatery w makarskiej od 15.08

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karonline
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karonline » 04.08.2008 19:00

witam jak w temacie jedziemy do Chorwacji pierwszy raz w 7 osób pytam osób doświadczonych czy jak pojedziemy 15 sierpnia to znajdziemy w Makarskiej kwaterę czy trzeba rezerwować teraz. Jeśli macie sprawdzone adresy to bardzo proszę polećcie coś. pozdrawiam :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 05.08.2008 07:49

Nie sądzę abyś teraz coś jeszcze zdążyła zarezerwować (wymiana meili, przelewy zaliczek, potwierdzenie itp). Pozostaje wyjazd w ciemno i poszukanie na miejscu. Moim zdaniem znajdziesz, jeśli nie w samej Makarskiej, to w miejscowościach sąsiednich :wink:
karonline
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karonline » 05.08.2008 08:07

dziękuje ci bardzo za odpowiedź
Kasia Jaskólska
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia Jaskólska » 05.08.2008 08:16

Ja też jadę w ciemno. Słyszałam od znajomych, że na pewno znajdę coś na miejscu, oby. Mam mieszane uczucia, jadę z dwulatkiem. Zobaczymy na miejscu.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 05.08.2008 09:26

Witam
Jedźcie w ciemno, jeżeli będziecie mieli problem w Makarskiej, jedźcie dalej (tylko 6km) do Tucepi albo jeszcze dalej do Podgory a zapewniam - będzie pan zadowolony

pozdrav :papa: :hut:
ADIROM7206
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADIROM7206 » 06.08.2008 15:33

przejeżdżałem przez Makarską w sezonie 20 lipca naprawdę nie ma problemu z apartamentami,kwaterami jest ich mnóstwo na Makarskiej, możecie jechać w ciemno
dadakomp
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dadakomp » 09.08.2008 11:00

karonline napisał(a):witam jak w temacie jedziemy do Chorwacji pierwszy raz w 7 osób pytam osób doświadczonych czy jak pojedziemy 15 sierpnia to znajdziemy w Makarskiej kwaterę czy trzeba rezerwować teraz. Jeśli macie sprawdzone adresy to bardzo proszę polećcie coś. pozdrawiam :D

Też chcemy jechać po 15 .. nawt 18.08 i nic nie mam zaklepane.
Znalazłaś coś?

Także chcemy w okolice Makarskiej ... 3 dorosłych, 4 dzieciaków. Gdybys coś miała pisz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - pozdrawiam :)
miro.t
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) miro.t » 09.08.2008 22:13

Podobnie jak wy tez jade na rivierę, mam juz obrana miejscowośc Promajna, wyjeżdżamy 20.08 - 31.08. Wg opinni znajomych to juz jakby po sezonie i z kwaterami nie ma problemów.
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 10.08.2008 06:42

Przy samym wjeżdzie do Makarskiej zawsze stoi kilka osób oferujących apartamenty bierzesz gościa w samochód i jedziesz oglądać.My oglądalismy tak chyba 4 apartamenty.
karonline
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karonline » 10.08.2008 11:10

dziękuję za taki odzew mam nadzieję że nam się uda znaleźć kwaterkę i po tych wakacjach stanę się cromaniakiem :D zastanawiam się jeszcze czy nie jechać na wyspę Pag słyszałam dużo pozytywnych opinii na temat wyspy no i jest bliżej niż Makarska. Poradźcie czy lepiej pojechać dalej czy na wyspę?
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 10.08.2008 11:36

Zdecydowanie warto jechać dalej..przekonasz się na miejscu, co mogłaś stracić tam nie jadąc 8O :D
koalka75
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) koalka75 » 13.08.2008 07:46

Nie zawsze wymagana jest zaliczka. My właśnie zarezerwowaliśmy kilka dni temu kwatere na 22.08. Chyba nie ma wielkich problemów ze znalezieniem kwatery. Na ponad 30 wysłanych maili odpowiedziało ponad 10 osób, z czego 8 kwater pasowało nam cena/miejsce/warunki. Niektórzy gospodarze nawet dzwonili do nas kilka razy chcąc przekonać nas do swojej oferty...hmmm....
(Karonline podaj maila- mam do Ciebie pytanie poza tematem)
Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone