Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Podobuce-Peljesac

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mada1
Podróżnik
Podobuce-Peljesac

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada1 » 14.05.2007 09:27

Czy ktoś był lub wie coś na temat miejscowości Podobuce na Półw. Peljesac (z wyszukiwarki skorzystałam, były tylko 2 posty na temat :( ) Mam możliwość zarezerwowania kwatery w tym miejscu ale nie wiem czego się tam spodziewać, wiem tylko ze zdjęć jak wygląda plaża.
Proszę bardzo o wszelkie informacje które mogą być pomocne przy podjęciu decyzji ( a czasu coraz mniej :D )
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 14.05.2007 10:14

w googlach wpisz Podobuce
mada1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada1 » 14.05.2007 20:09

Dzięki serdeczne wpadłam juz na to jakis czas temu :) Ale wiesz jak to jest-"papier przyjmie wszystko" i tak samo jest z netem,można pisać co sie chce. Mi bardziej chodziło jednak o opinie osób które były i zobaczyły.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone