kaz344 napisał(a):Mam w tej chwili ponton 330cm i mieści mi się wraz z silnikiem do bagaznika, na bagaże mam box 480l
Weź pod uwagę, że "ponton i silnik" to nie wszystko w tym temacie
.png)
kaz344 napisał(a):Mam w tej chwili ponton 330cm i mieści mi się wraz z silnikiem do bagaznika, na bagaże mam box 480l
.png)
mottom napisał(a):kaz344 napisał(a):Mam w tej chwili ponton 330cm i mieści mi się wraz z silnikiem do bagaznika, na bagaże mam box 480l
Weź pod uwagę, że "ponton i silnik" to nie wszystko w tym temacie. Trzeba uwzględnić zbiornik paliwa, kamizelki ratunkowe, zapasowy napęd (np. wiosła), gaśnica, kotwica itp. (np. daszek przeciwsłoneczny). U mnie te "dodatki" zajmowały praktycznie cały box
.png)
kaz344 napisał(a):W najgorszym wypadku wywalę koło zapasowe i uzyskam ze 700l.
.png)
mottom napisał(a):kaz344 napisał(a):W najgorszym wypadku wywalę koło zapasowe i uzyskam ze 700l.
We wnęce na koło zapasowe masz 700l pojemności? - niezłe "kółka" (40-to calowe ?)![]()
![]()
Przemyśl może większy box, albo tak jak ja - ponton bezpośrednio na relingi obok boxa (jeżeli nie chcesz ciągnąć przyczepki). Jednak nie wywalaj koła zapasowego- prawa Murphy'ego działają
Jednak myślę, że wystarczy mi box i bagażnik. W poniedziałek mam odebrać Busha i wszystko będzie jasne. Rezerwowo stoi jeszcze w garażu 407SW, 
.png)
...mialem wczesniej takiego pomarańczowego explorera z żółtymi wiosłami i mieścił się w bocznej kieszeni torbymottom napisał(a):kaz344 napisał(a):Rezerwowo stoi jeszcze w garażu 407SW
Czyli jedno auto na pasażerów, a drugie na sprzęt - OK - nie mam więcej pytań![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
[/URL]

.png)
.png)
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...