Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy raz do Cro

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.07.2008 17:47

A Ines na szczycie murku, ze sztandarem w dłoniach, na sztandarze "Pelješac, volim te!!!" jak Róża Luksemburg... Do róży podobna... :):)
Pozdrav.
freelancer1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) freelancer1 » 21.07.2008 13:49

Przepraszam ze tak pozno odowiadam-dziekuje ale jestem teraz w Mannheim i nie za bardzo tu sieci komorkowej starcza coby sie z netem laczyc.
Wiedzialem ze w Chorwacji jest ladnie ale tylu propozycji to sie nie spodziewalem. Wszystko co piszecie sprawdzam w necie i ogladam zdjecia i przyznaje ze miejsca mi sie zmienieja co chwile :) Chyba mi nie starczy wolnego zeby to wszystko zobaczyc.

Sławomir Wocial jeszcze nie wiem jak bede jechal. Co miesiac robie okolo 1400 km w jednym skoku wiec jestem przyzwyczajony. Ale nie jade sam i jesli rodzina stwierdzi ze odpoczywamy to bedziemy gdzies tam sobie spac. Problem tylko jest to ze z pracy wracam 1.08 w nocy. To jest piatek. Sobota na dokonczenie zakupow i dopieszczenie wozidelka. I myslalem zeby jechac w niedziele rano (wczesnie). No ale jak mam gdzies odpoczywac to moze sobota wieczorem? Mam tez nadzieje ze Mio 360 mnie poprowadzi "jak po sznurku".

Wracam do ogladania zdjec bo aktualnie nic sie tu u mnie nie dzieje.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.07.2008 22:04

Jeśli ruszysz w sobotę wieczorem , czyli na noc. niektórzy, a nawet wielu tak jeździ. Ja nie. Jeśli na noc to w cywilizowanych warunkach sie nie prześpisz, o współpodróżnych nie wspomnę :) To będą 2-3 h snu gdzieś na parkingu. To już wg mnie lepiej w niedzielę raniutko, nocleg w Graz i w poniedziałek omijasz korki i spoko. Ale zrobisz jak uważasz. Każdy eksperymentował na żywym organizmie. Ja bardzo lubię jeździć ale wiem , że na sen nie ma mocnych... Z resztą ten temat wałkowano milion razy.
Pozdrav.
freelancer1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) freelancer1 » 04.08.2008 08:09

jedziemy!!! koniec, końców jedziemy jutro z samego rana z postojem na zwiedzanie i prawdopodobnie nocleg w Budapeszcie (moje panie chcą zwiedzać). No i w końcowej fazie, wojny o miejsce, wybór padł na Primosten. Będzie dobrze. Nawet bardzo dobrze. Jak wrócimy podzielę się informacjami i zdjęciami. Pozdrawiam.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Pierwszy raz do Cro - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone