Ale ktoś inny może to sobie inaczej interpretowac więc faktycznie niech wypowie sie autor tego określenia
Jedno za to jest pewne , okolice Borak-Dingaca to kraina sielska i anielska , dla mnie cudo
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
becia_beata napisał(a):Chyba ,że sam coś polecasz ze swojego doświadczenia.
.png)
armar napisał(a):Jak sie wyjeżdża z tunelu na prawo jest droga w kierunku Poddubce ,a lewo w kierunku Borka . Dlatego moje pierwsze skojarzenie że zatunelowy Peljesac to miejscowości poniżej głównej drogi do Orebica - czyli Poddubce , Borak-Dingac ewentualnie Borje .
Ale ktoś inny może to sobie inaczej interpretowac więc faktycznie niech wypowie sie autor tego określenia![]()
Jedno za to jest pewne , okolice Borak-Dingaca to kraina sielska i anielska , dla mnie cudo
.png)
Torac napisał(a):armar napisał(a):killer napisał(a):zdecydowałem się na Peljesac od strony morza, a dokładniej " zatunelowy" .Jadę w czerwcu, więc nie szukam apartamentów w necie tylko na miejscu,zwłaszcza że nie wybrałem jeszcze miejsca docelowego ( raczej nie Orebic-za duży )Mam 4 kandytaury Podobuce, Kuciste, Viganj i Loviśte
Dla ścisłości z miejscowości które wymieniłeś zatunelową osadą są tylko Poddubce
Właściwie Podobuće też zatunelowe nie są![]()
Chyba to Mkm lub bocian jest autorem tego określenia(jeśli dobrze kojarzę) - więc prosimy o wyjaśnienie![]()
![]()
.png)
killer napisał(a):Chyba faktycznie coś pokręciłem......Spodobały mi się miejsca i ich opisy. Myślałem że te miejscowości które wymieniłem są właśnie zatuneloweZa dużo danych na raz ( relacje) a za mało RAMu ( rakija )
Ale się nie poddaję
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne