.png)
renatalato napisał(a):Peljesac jest piękny i trudno komuś doradzić
.png)
alessandro1977 napisał(a):Ja zakotwiczyłem w Orebić bo szybko znalazłem kwaterę..podobało mi się tam bardzo ale największe wrażenie zrobił na mnie Trstenik oraz Żulijana...tam jednak nic nie było wolnego co by mi odpowiadało...
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
alessandro1977 napisał(a):No nie kulka...nie wrzucaj do jednego wora Orebic i Drace bo Cię troche poniosło...
Te rozważania to tylko według Ciebie takie są bo chyba niewielu zgadza się z takimi rankingami...
.png)
kulka53 napisał(a):alessandro1977 napisał(a):No nie kulka...nie wrzucaj do jednego wora Orebic i Drace bo Cię troche poniosło...
Te rozważania to tylko według Ciebie takie są bo chyba niewielu zgadza się z takimi rankingami...
No nie alessandrooczywiście że masz rację, takie są moje subiektywne odczucia i jak każdy na tym forum mam prawo wyrazić swoją opinię .....
Drace nie podoba mi się z powodu usytuowania w ciągu bardzo ruchliwej drogi, takie są też jego plaże, natomiast naprawdę pięknie położony Orebic to ogromne zbiorowisko willi bez wyrazu, taka wielka wieś, w której ilości ludzi są nawet we wrześniu dla mnie nie do przyjęcia.
Zresztą nie tylko ja piszę tu że Orebic ich nie zauroczył

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne