Mam w planie zobaczyc:
- sam Orebic, Loviste. Ston, Dubrovnik, Korcule, ogrod botaniczny w Trsteno i Mostar
Co jeszcze mozna zobaczyc ciekawego w tych rejonach. NIech ktos cos poleci, kto juz tam byl albo wie.
.png)

.png)

Cosmo napisał(a):Po drodze do Mostaru lub wracając miasteczko Poćitelj, Blagaj - dom Derwiszów i wodospady Kravica.
.png)
grax napisał(a):Cosmo napisał(a):Po drodze do Mostaru lub wracając miasteczko Poćitelj, Blagaj - dom Derwiszów i wodospady Kravica.
no slyszalem wlasnie. To jest prosto po drodze i sie zjezdza jakos z trasy ? tez slyszalem ze tam sa jakies takie jeziorka glebokie po drodze.
.png)

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):grax napisał(a):Cosmo napisał(a):Po drodze do Mostaru lub wracając miasteczko Poćitelj, Blagaj - dom Derwiszów i wodospady Kravica.
no slyszalem wlasnie. To jest prosto po drodze i sie zjezdza jakos z trasy ? tez slyszalem ze tam sa jakies takie jeziorka glebokie po drodze.
"Jeziorka" to okolice Imotskog (nom. Imotski).
.png)
grax napisał(a):Planuje w tym roku wycieczke do Orebic
Mam w planie zobaczyc:
- sam Orebic, Loviste. Ston, Dubrovnik, Korcule, ogrod botaniczny w Trsteno i Mostar
Co jeszcze mozna zobaczyc ciekawego w tych rejonach. NIech ktos cos poleci, kto juz tam byl albo wie.dzieki
.png)

piamir napisał(a):grax napisał(a):Planuje w tym roku wycieczke do Orebic
Mam w planie zobaczyc:
Co jeszcze mozna zobaczyc ciekawego w tych rejonach. NIech ktos cos poleci, kto juz tam byl albo wie.dzieki
Polecam zwiedzanie Mostaru połączyć z odwiedzeniem Medjugore. Jak się rano wystartuje, to da radę.
.png)
grax napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):grax napisał(a):Cosmo napisał(a):Po drodze do Mostaru lub wracając miasteczko Poćitelj, Blagaj - dom Derwiszów i wodospady Kravica.
"Jeziorka" to okolice Imotskog (nom. Imotski).
a trudno tam trafic z trasy do Mostaru ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne