Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nowy samochód i "miękki' dowód rejestracyjny

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bogdan63
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogdan63 » 31.07.2007 17:24

witam i proszę o radę : kupuję samochód i nie zdąże odczekać miesiąca do czasu wydania "normalnego" dowodu rejestracyjnego , czy mogę mieć problemy przy kontroli policyjnej , proszę o sprawdzone informacje, trochę szkoda takiego urlopu...
SZOP
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SZOP » 31.07.2007 18:08

Witam.Bez problemu możesz jechać,sprawdzili to w zeszłym roku moi znajomi :D
maciogg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciogg » 31.07.2007 18:10

odebrałem nowe autko w piątek i jadę na miękkim ... w końcu to przecież ważny dokument :)
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 31.07.2007 18:25

bogdan63 napisał(a):witam i proszę o radę : kupuję samochód i nie zdąże odczekać miesiąca do czasu wydania "normalnego" dowodu rejestracyjnego , czy mogę mieć problemy przy kontroli policyjnej , proszę o sprawdzone informacje, trochę szkoda takiego urlopu...

Uchyl nam rąbka tajemnicy; co kupujesz lub kupiłeś? 8O 8O 8O A, tak właściwie chyba nie masz się czym przejmować, :?: skoro takie dokumenty obowiązują u nas w kraju, to dlaczego nie gdzie indziej? Rzeczywiście trochę szkoda takiego urlopu :lol: :lol: :lol: zwłaszcza, że u nas niestety pogoda fatalna :cry: :cry: :cry: :papa:
bogdan63
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogdan63 » 31.07.2007 18:57

witam, majeczka, ja sie nie chwale, ja sie martwie ...
pozdrawiam
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 31.07.2007 19:26

Ale, tam... Czym się martwisz? Ja, gdy zazwyczaj kupowałam samochód, bardzo się z tego faktu cieszyłam; ale wiesz w życiu już tak jest, że zazwyczaj głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości...
Pozdrawiam :papa:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 31.07.2007 21:05

majeczka napisał(a): Ja, gdy zazwyczaj kupowałam samochód, bardzo się z tego faktu cieszyłam;

Kurcze blade....... ja też. :D

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone