Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nocleg droga Barwinek-Słowacja Hungary-Rogoznica

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mesyjasz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mesyjasz » 10.07.2007 11:31

Na wstepie informacja dla wścibskich cromaniaków...uzylem "szukaj" nie znalazłem

Pytanie
Gdzie w hunagrach mozna sie przespac w drodze jak w tytule
jakies konkretne tanie a przyzwoite miejsca
Wyjzezdaz z MIelca końcem sierpnia
o ktorej wyjechac...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2007 12:13

mesyjasz napisał(a):Na wstepie informacja dla wścibskich cromaniaków...uzylem "szukaj" nie znalazłem.......

Bardzo zachęcający wstęp, myślę, że po czymś takim zostaniesz zasypany ofertami :roll:
mesyjasz napisał(a):.Gdzie w hunagrach mozna sie przespac w drodze jak w tytule...

W hotelu, pensjonacie lub campingu - jadąc z Mielca optymalne miejsce do odpoczynku to odcinek Nagykanizsa-Letenye na trasie masz tego do wyboru do koloru, więc znalezienie czegokolwiek nie będzie problemem
mesyjasz napisał(a):....jakies konkretne tanie a przyzwoite miejsca...

Albo jedno albo drugie - Węgry w ostatnich latach dość mocno "poskoczyły" w cenach noclegów. Aktualnie za 2-osobowy pokój średnio musisz mieć przygotowane 10.000 HUF. Możesz taniej oczywiście ale to już nie będzie "przyzwoite"
mesyjasz napisał(a):....o ktorej wyjechac...

a to już Twoja sprawa
mANO
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mANO » 10.07.2007 12:15

ktos pisal o jakims tanim noclegu w nagykanizie
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2007 12:18

PS.
mesyjasz napisał(a):Na wstepie informacja dla wścibskich cromaniaków...uzylem "szukaj" nie znalazłem...

forum/viewtopic.php?t=15073&highlight=
forum/viewtopic.php?t=11835&highlight=
forum/viewtopic.php?t=11572&highlight=
forum/viewtopic.php?t=10300&highlight=
:wink:
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 10.07.2007 14:46

Polecam po stronie wegierskiej, taniej niz w Chorwacji i nocleg i jedzonko.
Ja osobiscie spie w Forro, ale to blizej granicy ze Slowacja niz z Chorwacja. Poniewaz jade do Zagrzebia ten nocleg mi odpowiada.

http://portal.nagykanizsa.hu/portal.nsf
romek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) romek » 10.07.2007 18:26

wlasnie pisze z Gradaca,jechalem z Lublina 0k.860km w niedziele,spanie w motelu za Nagykanizsa,takim z drewnianym placem zabaw,16€ od osoby, w cenie sauna i jakuzzi,polecam, troche tylko za blisko drogi i niektorym moze przeszkadzac.Potem tylko 630km pod Gradac. Pogoda super, dzisiaj na 30 minut maly deszczyk wygnal nas z plazy,poza tym ok.Pozdrawiam z Gradaca(>Riv,Makarska).Autostrada super, 207 kun za caly odcinek od granicy z Hu do Sestanovaca.Pozdrav
mesyjasz
Globtroter
ok thx

Nieprzeczytany postnapisał(a) mesyjasz » 10.07.2007 18:41

romek napisał(a):wlasnie pisze z Gradaca,jechalem z Lublina 0k.860km w niedziele,spanie w motelu za Nagykanizsa,takim z drewnianym placem zabaw,16€ od osoby, w cenie sauna i jakuzzi,polecam, troche tylko za blisko drogi i niektorym moze przeszkadzac.Potem tylko 630km pod Gradac. Pogoda super, dzisiaj na 30 minut maly deszczyk wygnal nas z plazy,poza tym ok.Pozdrawiam z Gradaca(>Riv,Makarska).Autostrada super, 207 kun za caly odcinek od granicy z Hu do Sestanovaca.Pozdrav

thx za miejscowosc r
Slick
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slick » 10.07.2007 21:10

mesyjasz napisał(a):Na wstepie informacja dla wścibskich cromaniaków...uzylem "szukaj" nie znalazłem

Pytanie
Gdzie w hunagrach mozna sie przespac w drodze jak w tytule
jakies konkretne tanie a przyzwoite miejsca
Wyjzezdaz z MIelca końcem sierpnia
o ktorej wyjechac...

Witam

Ja jade z Tarnowa do Podgory. Nocleg zaplanowalem w miejscowosci Nagykanizsa, dokladnie tu:

www.limba.com/poslana.php?idjaz_idobj=0_6200

cena za pokoj 2 osobowy ze sniadaniem to 157,55zl

pozdrav
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 19.07.2007 16:29

My w zeszłym roku jadąc z Warszawy do Rogoznicy nocowalismy na campingu nad Balatonem. Wprawdzie zrobilismy pare kilometrów wiecej ale chcielismy zobaczyć Balaton. Za 2 osoby namiot i samochód zapłaciłam 10 euro. Wyjechaliśmy z Warszawy ok 7 rano i jadą w miare przepisową prędkością nad Balatonem byliśmy ok.22. Rano też wyjechaliśmy ok. 7 ale staliśmy w gigantycznych korkach przed tunelami więc w Rogoznicy byliśmy dopiero ok.19.
Pozdrawiam
krystian74
Globtroter
nocleg w Zalakaros

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystian74 » 20.07.2007 16:01

23 06 nacowaliśmy w Zalakaros ( jakies 20 km za Balatonem) bardzo fajna kwatera z łazienka ,dzieci oglądały krecika po węgiersku co wcale im nie przeszkadzało,super miasteczko taki mały Ciechocinek z fajnym aquaparkiem płaciłem 32euro pokój 3 os. + 3 latek z nami w łóżku. Obok restauracja niedroga z polskim menu,właścicielka mówi po angielsku co nie jest takie częste u madziarów .Trzeba przejechać centrum jadąc cały czas główną ulicą póżniej za lodziarnią po prawej chyba druga uliczka w lewo w tym rejonie jest pelno kwater my jechaliśmy w ciemno adres domu to, Liget u. 37 , mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl 8)

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone