Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MŚ w pilce ręcznej Niemcy 2007

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 04.02.2007 19:05

Spójrzmy na to w ten sposób: Jestesmy wicemistrzami świata!!! Po raz pierwszy w historii!!
Poza tym, czy widzieliście, jacy brzydcy byli członkowie niemieckiej reprezentacji?!
Nasi dużo bardziej urodziwi. Bez dwóch zdań
I tak, Niemcy dziś wygrali, następnym razem może już im się nie uda, a jacy brzydcy są, tacy juz pozostaną! :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 04.02.2007 20:33

Brawo nasi :!: Wicemistrzostwo świata to przecież wielki sukces :D

P.S. A z tymi "faszystami" to trochę chyba Maćku przesadziłeś....
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 04.02.2007 20:47

wojan napisał(a):Brawo nasi :!: Wicemistrzostwo świata to przecież wielki sukces :D

P.S. A z tymi "faszystami" to trochę chyba Maćku przesadziłeś....

eee tam nie lubię politycznej poprawności, widziałeś co się działo wokół, nasi nie mogli zagrać w Naszych barwach narodowych bo niemiecki bramkarz musiał mieć czerwoną bluzę, tak się zachowują gospodarze ???????/
O braku biletów dla naszych nie wspomnę...
Spoko emocje mnie jeszcze trzymają ;)
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 04.02.2007 21:21

Wspaniały sukces - to niewątpliwe. Pozostaje jednak ogromny niedosyt, bo przegraliśmy ze sobą. Gdyby ten mecz przegrać po walce jak z Rosją czy Danią. Szkoda, ale nie martwmy się, to największy w historii sukces polskich piłkarzy ręcznych. Teraz pozostaje nam zdobyć Pekin :)

POLSKA! Biało - Czerwoni !!!
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 05.02.2007 07:41

Polska dziekuje... :lol:

PS coz, przed MŚ srebro mozna bylo brac w ciemno, po finale jest niedosyt...ale i tak trzeba ten sukces jakoś uczcić. Dla mnie najlepszym zawodnikiem naszej ekipy byl Grzesiek Tkaczyk.
wodnik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wodnik » 05.02.2007 08:11

Jak wyżej. Gratulacje dla wszystkich.

PS. To takie Polskie. Siatkarze też zagrali o złoto "swobodnie"

Dla mnie nr 1 to Karol Bielecki.
Łukasz.D
Croentuzjasta
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 05.02.2007 08:13

Wielkie dzieki chłopaki.To był niesamowity czas.Najlepsza reklama dla mojego ukochanego sportu.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 05.02.2007 09:06

Dziękuję naszej REPREZENTACJI. Dokładnie kto dwa tygodnie temu myślał, że zajdziemy tak wysoko. Nie wiem, kto na jakiej pozycji grał ... nie jestem znawcą nie jestem specem od szypiorniaka, ale dostarczyli nam niewątpliwie dużą dawkę emocji i sprawili ogromną radość zostając drugą drużyną świata.

GRATULACJE :!:
Łukasz.D
Croentuzjasta
na zakończenie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 05.02.2007 14:34

Trochę na pocieszenie
MVP dla Ivano Balica ( od zawsze jest dla mnie numerem jeden, gra z taką typową chorwacką lekkością i nonszalancją - to samo uwielbiałem u Gorana Ivanisevica )
W najlepszej 7 tuernieju mamy tez dwóch naszych : Mariusz Juraski na prawym skrzydle i MArcin Lijewski na prawej połówce.Czy zasłużenie? To juz pewnie temat na odrębną dyskusję dla znawców ręcznej :)
A kto dla was był najlepszy w naszej drużynie ?
Mój typ : Wszyscy :)
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 05.02.2007 21:34

Dla mnie zdecydowanie obaj nasi bramkarze :lol: ale GRATULACJE dla wszystkich :lol:
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 07.02.2007 14:11

Bogdan Wenta, trener naszych piłkarzy ręcznych, którzy w Niemczech wywalczyli srebrny medal mistrzostw świata, pokazał podczas finałowego meczu z gospodarzami imprezy, że wie na czym polega gra fair play - czytamy w Trybunie.
"Nienawidzić przeciwnika sportowo jest logiczne, ale… W finale kontuzji nabawił się bramkarz Fritz. Wybiegło trzech ludzi do pomocy, a przepisy mówią że może dwóch, bo inaczej sędziowie dają kare dwóch minut. Stolik zareagował, niemiecki trener zaczął się tłumaczyć. Ja też zareagowałem. Powiedziałem że jeśli dostaną karę, wycofuję swojego zawodnika. Stolik machnął ręką, że nic nie widział. Musimy wiedzieć, gdzie są granice nienawiści" - powiedział Wenta.
Wiadomość z Onet.pl

Właśnie na tym polega sport.
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 07.02.2007 14:25

A ja wczoraj byłam w hali na Krakowskiej na powitaniu naszych piłkarzy :lol: :lol: :lol:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 07.02.2007 15:22

Na pewno była fantastyczna atmosfera.Napisz coś więcej.
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 22.06.2007 19:30

no to jesteśmy po losowaniu ME, które za rok odbędą sie w Norwegii, los spłatał nam figla, bo jesteśmy w jednej grupie z...Chorwacją. To będą wielkie mecze, choć to faza grupowa...są jeszcze groźni Słoweńcy choć ich "rozpykaliśmy" w Niemczech dosyć łatwo, no i Czesi, o których mało wiemy...
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 23.06.2007 08:00

Co by nie mówić, to Chorwaci w ręczną renomę mają. Damy im jednak radę, a na pocieszenie pojedziemy na wakacje wydac u nich kasę :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

MŚ w pilce ręcznej Niemcy 2007 - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone