Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MŚ w pilce ręcznej Niemcy 2007

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 01.02.2007 23:43

Leonie dzięki za gratulacje.Szkoda tylko,że finał nie jest "nasz".Myślę,że Niemcom już się trzęsą portki.... :lol:
Pozdrav.
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 01.02.2007 23:46

Leon, nie rób zagadek, tylko gadaj jak jest!!!!!!!!!!!!!
T.o.m.a.s.z.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) T.o.m.a.s.z. » 01.02.2007 23:50

....... a u nas na wsi to az sie zrobiło biało czerwono od tyskich flag (tych co do piwa dawali) prawie jak na MŚ w kopanej podczas pierwszego meczu z Ekwadorem ......... BRAVO Biało czerwoni ......... horor większy niż z carską Rosją .... BRAVO BIAŁO CZERWONI ...
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 01.02.2007 23:52

zawodowiec napisał(a):ZDF czy może ARD pokazała tylko swój półfinał, nasz mogłem śledzić na żywo tylko w telegazecie i w sieci, jak ten wynik się wolno odświeżał... POLSKA BIAŁO CZERWONI!!!!!!!! :D

Nie byles jedyny :D :D Nasz Lukas oddany dzis na sluzbe do dziadkow siedzial caly czas z tata na telefonie :D :D ...no i oczywiscie nie chcial isc spac :D :D :D :D
Acha i wydal nakaz powieszenia do okna polskiej flagi :D :D :D
Czyli jak znikne to wiecie.... :wink: :wink: :wink:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 02.02.2007 00:19

Jacunio napisał(a):Cholera, tak się darłem, że córka jeszcze się mnie boi... 8O

PozdraV
J.

Koleżanka sąsiadka pytała, czy to od nas tak było słychać :lol: :lol: :lol: :lol: (trzy piętra :wink: )
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 02.02.2007 00:23

Ja taż jestem dumny ,ze jestem polakiem,który też kocha takie ładne miejsce na świecie jakim jest CRO!!!! :D :D :D
DLA mnie NVP meczu był TKACZYK to co zrobil dla zespołu i dla nas przez całe zawody i w końcówce meczu z Danią to prawdziwa klasa światowa!!!!!!!!!!!!!!Strzał z dużą rotacją w końcówce meczu i bramka.
To facet ,który w kluczowych chwilach meczu bierze na siebie ciężar odpowiedzialności!Po tym się poznaje graczy najwyższej klasy.
TO JEST SUPER KLASA !!!!!
Niedziela to dzień finału ,myśle że długo go będziemy pamiętać.
POLSKA białoczerwoni............................!!!!!!!!

POZDRAV!

P.S.

TVP to DZIADY do kwadratu.
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 02.02.2007 00:25

POLSKA W FINALE MŚ!!!!! :D :D :D

Ale był hooooorrrrrrrroooooooorrrrrr!!!! 8O
Nic piękniejszego nad horror z happy endem! :D

Leon napisał(a):Gratuluje kochanim Polakom, wigranej z Dunami i oczekuje tagrze wygranej z Niemcamy.....
Oczekuje i ciesze sie wygranej z Niemcami nie dlatego ze wie ze Polska jest lepsza w pilce rencznej..., ale z zwiklej "ludskej" zlosciwosci :twisted: :twisted: ze by ladne polki pomachale brzidkim Niemkom bialo czerwonim flagami, i ze by niemcy co jakisz czas przipomnialy sobie ze nie sa pepek swiata i ze ich Polaci i czasami chorwaci moga skroic w kazdim sporcie ..tylko jak sie troche postaraja i maja ochote na to....
Dlatego wyerze ze Polaci wigraja z "DIŠPETU"
Dišpet--prosze sprawdzic u tych co sie ucza chorwackiego...

Znaczy wygrają z przekory, na przekór... wszystkiemu. Chyba. Znaczy chyba na przekór. :wink:

Grają tak dobrze, :D i tak skutecznie, :D
więc niech teraz się uprą, zaprą, i wygrają na przekór wszystkiemu - sędziom, kibicom, ścianom, historii... :D
Największa niespodzianka Mistrzostw niech zostanie nowym Mistrzem Świata!!! :D

Pozdrav Navijači!
Jola
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 02.02.2007 07:44

Bok
ale mecz, ale emocje, do samego konca, ale wygralismy, bylismy lepsi od Dunczykow, nawet trener Wilbek to potwierdzil, mielismy wiecej atutow po swojej stronie, nawet przy zachowaniu zimnej krwi w niektorych momentach, ten mecz mogl skonczyc sie szybciej. Ja bardzo ciesze sie,ze nasza "trojca" Bielecki, tkaczyk, M. Lijewski zagrala na swiatowym poziomie, do tego kapitalny Weiner w bramce dali nam zwyciestwo, w co wierzylem od poczatku, a co do finalu, primo: to final, wiec bedzie walka o kazda pilke i kazdy centymetr boiska, secundo: Niemcy sa gospodarzami i sciany, cala hala bedzie za nimi, tretio: sedziowie niestety tez moga im sprzyjac...pierwszy wygrany mecz raczej nie bedzie mial znaczenia, wtedy decydowal o miejscu w grupie, choc obie druzyny chcialy go wygrac. Poza tym, potwierdzila sie moja teoria, ze dobrze sie stalo, ze bylsimy na poczatku w grupie z Niemcami. co by nie mowic, dzieki temu uniknelismy spotkan z Hiszpania czy Chorwacja...
tak czy inaczej, w niedziele wielkie emocje i wierze, ze wygramy...
Polska je najbolje...
pozdrav
Robert
PS najmniej emocji bedzie w meczu...Chorwatow, niewazne raczej czy 5 czy 6 miejsce...dla Chorwatow to i tak porazka, wiecej emocji na pewno bedzie w meczy Islandia-Hiszpania. Graja o to cenne VII miejsce i obawiam sie, ze mimo swietnej postawy Islandii, moga zostac z niczym...

PS 2 niedlugo wracam do baru...
Łukasz.D
Croentuzjasta
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 02.02.2007 08:21

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
TO BYŁO PRZEPIĘKNE.JAKIEZ WSPANIALE SPOTKANIE.DZIEKUJE POLAKOM I DUNCZYKOM ZA GENIALNĄ REKLAMĘ SZCZYPIORNIAKA.JAK DOTYCHCZAS MOJE PRZEPOWIEDNIE ODNOSNIE WYNIKOW SPELNILY SIĘ PRAWIE W 100% DLATEGO LICZĘ IŻ MOJE PRZECZUCIE IZ POLSKA BEDZIE MISTRZEM SWIATA W NIEDZIELE STANIE SIE FAKTEM.
P.S WEINER BYL WCZORAJ NIESAMOWITY :)
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 02.02.2007 08:41

A ja tak się bałąm jak Kasa zszedł z boiska. Ale rzeczywiście Wainer był wczoraj niesamowity!!!!!!!!!!!!!!!
Czytam właśnie w Przeglądzie Sportowym, że sędziowie w meczu Francja - Niemcy byli bez zarzutu!!!!!!!!!! Ludzie!!!!!!!! Nie wytrzymam!!!!!!!
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.02.2007 08:45

:twisted: :twisted: Horror to mało powiedziane :twisted: :twisted: "Obcy" się kryje :lol: Ale adrenalina 8O
POLSKAAAAA BIAŁO-CZERWONIIIII :!::!::!::!:

Wielkie gratulacje :!: Również jak wszyscy mam nadzieję, że wygramy z Niemcami. Ale teraz wszyscy zawodnicy czują na sobie ogromną presję. Odesłaliśmy do domu Rosjan (sportową potęgę):!: czy teraz nam się uda "odesłać do domów" ze srebrnym medalem Niemców :?: Z całego serca życzę tego naszej drużynie :!:

Kurna :!: przez pół godziny po meczu nie mogłem się uspokoić :!::lol: Ręce mi chodziły jak po dobrym przepiciu a NIC nie piłem :!::D

Jeszcze raz GRATULACJE :!:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 02.02.2007 08:49

Leszek, we wtorek jest powitanie naszych z VIVE !!!!!!
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.02.2007 08:55

e.zetka napisał(a):Leszek, we wtorek jest powitanie naszych z VIVE !!!!!!

Gdzie :?: O której :?:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 02.02.2007 08:59

W hali na Krakowskiej, o 17
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 02.02.2007 10:37

PIŁKA RĘCZNA ?
Nie jestem w stanie wymienić ani jednego nazwiska z kadry naszych szczypiornistów :oops: :oops: :oops:

Wczoraj "wpadłam" na mecz i ...
Emocje mnie poniosły :wink: :D :D :D

Bravo !!! POLSKA 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

MŚ w pilce ręcznej Niemcy 2007 - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone