Zuzek13 na tej stronce wystarczy kliknąć na listę apartamentów i odnajdujesz PIMM bez problemu

Ja osobiście bardzo polecam

A widoki ?? Dla nas rekompensowały wszystki niedogodności związane z zejściem do morza, które z reszta nie okazały się takie męczące

)
Ogólnie wiedzieliśmy na co sie piszemy. Marusici odpowiadało nam w każdym calu, bo szukaliśmy cichej miejscowości, z dala od zgiełku a jednocześnie nie oddalonej od jakiejś cywilizacji

Dlatego na codzienne poranne zakupy jeden sklepik nam wystarczył, a wieczorami - jeśli mieliśmy ochotę posmakować gwaru - to do Omisia tez był rzut beretem
A manewrowanie autem na tych stromiznach ?? Hmm.. mnie i naszym towarzyszom się podobało ale małżonce Viniowej już mniej

Ogólnie da się przeżyć, choć pewnie nie dla wszystkich
pocztówka28 prosze bardzo

Ciesze się, że mogłem przywołać pozytywne wspomnienia
pasażer przyznam, że Wenecja była strzałem w "10"

I jeśli planujecie Wenecję "jedniodniową", to polecam takie rozwiązanie jak nasze: przyjazd na przedmieścia na wieczór, tak aby rano być już w Wenecji, kupno biletu za 16E na cały dzien na niemal wszystkie linie

To bardzo wygodne, bo Vaporetto pływają dosłownie co kilka minut więc bez zbędnego biegania pływasz sobie do najważniejszych miejsc Wenecji. Pewnie, że w jeden dzień Wenecje można co najwyżej "liznąć" ale akurat my musieliśmy koniecznie wracać do Polski (umówiona pół roku wcześniej wizyta u lekarza). Jednak jeśli czas nie goni, to warto poświęcić na Wenecję min. 2 dni.
Polecam też dużo wcześniejszą rezerwację pokoju w hotelu np. La Meridiana lub tym, do którego w końcu trafiliśmy w Mogliano Venetto. Hotel na prawdę klasy takiej, że aż nam było nieswojo

a cena 65E za pokoj ze śniadaniem

Uważam, że to na prawdę przyzwoita cena jak na takie warunki
Pozdrawiam