Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Marusici po raz pierwszy

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Maruś-Man
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maruś-Man » 17.02.2011 16:06

Viniu napisał(a):pawelli Myślę, że z dzieciaczkami, to będzie najmniejszy problem :) Przynajmniej nasze brzdące (2,5, 4 i 7 lat) miały co robic na plaży do wieczora :)

A co do Breli, to zdecydowanie inna bajka. Co prawda nie byliśmy tam osobiście, ale znam Brelę z opowiadań mojego szefa, który był tam kilkukrotnie. To bardziej "cywilizowana" miejscowość, z rozrywkami, ale tez i bardziej tłoczno i gwarno. Nam "Marusia"pasowała właśnie ze względu na ciszę, a w razie pawiam .otrzeby rozrywki w kilka minut jesteś w Omisiu, czy własnie Breli :)

Witam.
Jestem nowy na forum.
Mógł byś przesłać mi zdjęcia apartamentu ? Będę wdzięczny .Pewnie się tam wybierzemy .
Twoja relacja jest na 6.
Pozdr
Kasia_1982
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia_1982 » 18.02.2011 22:48

senior111 napisał(a):
beges80 napisał(a):Beges80, prześlij priv@ to wyśle Ci fotki z ap3. pozdrowionka

Witaj,czy ja tez moge prosic? dzieki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Maruś-Man
Croentuzjasta
Adres

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maruś-Man » 19.02.2011 07:09

Maruś-Man napisał(a):
Viniu napisał(a):pawelli Myślę, że z dzieciaczkami, to będzie najmniejszy problem :) Przynajmniej nasze brzdące (2,5, 4 i 7 lat) miały co robic na plaży do wieczora :)

A co do Breli, to zdecydowanie inna bajka. Co prawda nie byliśmy tam osobiście, ale znam Brelę z opowiadań mojego szefa, który był tam kilkukrotnie. To bardziej "cywilizowana" miejscowość, z rozrywkami, ale tez i bardziej tłoczno i gwarno. Nam "Marusia"pasowała właśnie ze względu na ciszę, a w razie pawiam .otrzeby rozrywki w kilka minut jesteś w Omisiu, czy własnie Breli :)

Witam.
Jestem nowy na forum.
Mógł byś przesłać mi zdjęcia apartamentu ? Będę wdzięczny .Pewnie się tam wybierzemy .
Twoja relacja jest na 6.
Pozdr

P.S. Po czasie się zorientowałem , że nie podałem adresu .
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Miłego dnia życzę .
brokers7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) brokers7 » 19.02.2011 11:24

Bardzo fajna relacja :)
Kasia_1982
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia_1982 » 19.02.2011 14:45

Witaj,czy jesli dobrze patrze na tej stronce:http://www.adriaticroatia.com/apartments/omis-riviera/marusici/0032/A3/ to AP3 jako jedyny ma oddzielna sypialnie? A balkon jest najmniejszy, ale 2 osoby spokojnie posiedza wieczorkiem? :)
Viniu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viniu » 20.02.2011 01:23

Witam :)

Dawno tu nie zaglądałem, bo w tym roku niestety Chorwacja musi sie obejść bez nas, więc nie chce się denerwować czytając nowe relacje :D

Kasia_1982, Maruś-Man, postaram sie jutro poszukać w kompie domowym, jednak jeśli mi się to nie uda, to na pewno zdjęcia z PIMM mam z kompa formowego w pracy. Ale to najszybciej w poniedzialek.

Kasia_1982, nie wiem jak inne apartamenty, ale App.3 ma osobną sypialnię z osobnym balkonem oraz "salonik" z kuchnią z osobnym balkonem. Balkony są dość wąskie, ale na dwoje będą w sam raz :) Zaleta jest to, że każdy z nich ma widok na inna stronę: ten z salonikiem ma widok na wschód, czyli Biokowo, Brelę i Makarską, a ten z sypialni z widokiem na Brać. Obydwa więc mają kapitalne widoki :)
beges80
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beges80 » 20.02.2011 09:43

viniu

jeśli można ja również poproszę pare fotek
dostałem już kilka od senoiora111
mam już zaklepany ap2
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Kasia_1982
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia_1982 » 20.02.2011 12:06

Ok,to czekam na fotki z Ap 3- ten mnie interesuje :) Acha,czy w okolicy willi jest jakiś sklep (ik) ? Rozumiem, że nie ma żadnej promenady, cisza i spokój jak pisałeś?
Viniu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viniu » 20.02.2011 21:31

Kasia_1982 najbliżej PIMM'a jest jeden sklepik położony przy drodze "Jadrance" :) Z racji tej, że Pimm jest w pierwszej linii brzegowej, to do sklepiku trzeba podreptać troche pod górkę :) Coś za coś ;) Ale z rana to dobra zaprawa :) A sklepik jest wyposażony we wszystko co na co dzień potrzeba, a na większe zakupy trzeba podjechać do marketu do OMISIA - raz na tydzień wystarczy :)

Co do fotek, to nie wiem czy będe miał z app. 3... ale na pewno więcej ma senior111. W każdym razie jutro sprawdzę :)

beges80, app.2 ma balkon z tej samej strony co nasz :)) Będziesz miał piękny widok na Biokowo :)
Kasia_1982
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia_1982 » 20.02.2011 21:33

Ok,zanim uciekniesz stąd na dłużej :) jeszcze napisz, czy jest gdzie pospacerować, w sensie jak już się wróci z plaży, odpocznie, czy jest gdzie się pójść przejść z dzieckiem? Czy tam za willą to już tylko Jadranka?
Viniu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viniu » 20.02.2011 21:45

Marusici to naprawdę mała wioseczka więc pod tym względem szału nie będzie, ale oczywiście można przejśc Jadrankę i iść w górę do starej części Marusici... tuz obok agencji Pani Jasnej :) Można również przejść jakieś 100m Jadranką w kierunku Breli i zejść na inne plaże :) Polecam !!

A wracając do widoków z PIMM'a to z naszego balkonu wieczorami mieliśmy np. taki:
Obrazek
Kasia_1982
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia_1982 » 20.02.2011 21:50

Dziękuję Ci bardzo :) to ostatnie zdjęcie mnie powaliło... :)Chyba jesteśmy zdecydowani :) A z naszym 2 latkiem napewno znajdzie się miejsce do spacerów, bo już wózka nie trzeba targać, więc myślę, że damy radę! :)
Viniu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viniu » 20.02.2011 22:01

Kasia_1982 trzeba przyznać, że widoki z tarasów/balkonów to coś z czego PIMM słynie :) Ta więc wypada tylko życzyć udanych wakacji !!! :)
Kasia_1982
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia_1982 » 21.02.2011 13:45

Przypominam się nieśmiało w kwestii zdjęć :) dziękuję !

ps. A mógłbyś mi dać mejla do seniora111 ?? :)
Viniu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viniu » 21.02.2011 15:53

Mail wysłany :)

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Marusici po raz pierwszy - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone