W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam.Mam pytanie czy ktoś z was ma może mape Wyspy Ciovo lub zna adres strony www na ktorej sie ona znajduje, głównie zależy mi na miejscowości Okrug Gornij?
Pozdrawiam
Witaj-szukalam w zeszłym roku ,szukałam dwa lata temu...niestety bez zadnego skutku.Znam kilka ulic na ciovo więc moze pomogę Tobie ze znalezieniem tej ulicy na google earth-podaj co szukasz.
Pozdrawiam
Byłem tam w zeszłym roku nie jestem pewien dokładnie nazwy ulicy ale wydaje mi sie że była obok mnie gdzieś. okolica całkiem fajna tylko jak zwykle śmieci nie wywożą i strasznie dużo polaków:P
Sp napisał(a):Dzięki za wszystko.Szukam ulicy Planikovica -Okrug Gornij
Podjedziesz do pierwszej lepszej informacji turystycznej i Ci powiedzą gdzie to jest. A jak nie będą wiedzieć, to zadzwonią po właściciela domu, który po Ciebie przyjedzie