.png)
Marsallah napisał(a):Apartman w bloku? tego jeszcze nie widziałem... No dobra, na jedną noc
.png)
:papa: Fajnie, że jesteśCoś chorwackiego cycasz?
.png)
travel napisał(a):Marsallah napisał(a):Apartman w bloku? tego jeszcze nie widziałem... No dobra, na jedną noc
Jak się chce w centrum to i można w blokuMiałam 7 noclegów w prawiebloku ( 10 apartamentów + w piwnicy właściciel).
.png)
Eh....żeby ta Piccola nie była aż taka piccola to nic byście szukać nie musieli
Po dwóch tygodniach lodówka ma prawo być pusta ale nie cyclandia![]()
Śmiem twierdzić że Kapitan uważa ten rejs za najlepszy w swojej karierze
Tak wyglądał na zrelaksowanego Omal łódki nie spaliłam szykując te mapęAż ją cycem gasiłam
Jak nastrojowo się zrobiłoŚwieca z kotwicą (ledowa) jest naszym podarkiem, który, mamy nadzieję, zabiorą w kolejne rejsy
Będzie nam niepodłącznie towarzyszyc na rejsachJest piękna, dziękujemy
Wyruszyliśmy, nawet wcześniej...żałuję że tak krótko mogliśmy Was gościć. Z uwagi na naszą drogę tal bardzo zależało mi na Rogoźnicy - tam nie byłoby presji. Jednak mimo wiszacej nad nami wizji drogi powrotnej uważam ze to był najlepszy wieczór na całym rejsie
Dzięki, wieczór był...epicki
Marsallah napisał(a):
Apartman w bloku? tego jeszcze nie widziałem... No dobra, na jedną noc
Jak się chce w centrum to i można w blokuMiałam 7 noclegów w prawiebloku
Oprócz bliskości centrum, taki apartament w bloku bez właściciela pod nosem daje większą swobodę (wiem, są też minusy). Ale ja już jestem takim blokersem i wiem, że to rzadka przypadłość.
cycam sobie morawską Palavę, ale mam tam jeszcze w piwnicy jakaś Graševinę ( z Biedry) ale trzymam ją do wigilijnego karpia.
), aby mieć zapas na pierwsze dwa dni na Visie Świetne spotkanie! A my też mogliśmy chociaż mentalnie wbić na chwilę i popodglądać. Fajnie jak się takie dwie kontaktowe osoby spotkają.
stosowanie tego praesens historicum i połączenie tego ze zdjęciami pomaga nam wręcz "wniknąć" do relacji i być w niej razem z autorem.
.png)
Katerina napisał(a):My, niestety skrzywieni mocno, na jedną noc blok by styknął, ale na dłużej...![]()
Iza, ten Twój to apartamentowiec, nie blok, wyobraź sobie mieszkanie w tym w Komiży, lub tym - nazwanym przeze mnie familoku w Šibeniku ...przez cały urlopBez balkonu???Czy patio? NFW
![]()

.png)

.png)
Apartament koniecznie musi mieć jakieś siedzonka na zewnątrz , jak tego nie ma ,to żeby był najtańszy nie wchodzi w rachubę.

Zdjęcia mamy bardzo podobne. Zwracamy uwagę na podobne szczegóły
Przymierzam się do relacji (niektórzy Cromaniacy mocno mnie do tego dopingują)
Uwielbiam Twoje pisanie i choć ostatnimi tygodniami nie miałam zbyt wiele czasu na czytanie relacji, wczoraj nadrobiłam zaległości. Czekam na kolejne odsłony przygód

.png)
Cyc transformersKaterina napisał(a): Widać profesjonalizm w dystrybucji CycaTu właśnie jest rozlewany przydział białego Muscata dla Kateriny..
Katerina napisał(a):
.png)
Cyc transformers![]()
.png)
beatabm napisał(a):Cyc transformers![]()
Na widok Kateriny pobladł i ze strachu wskoczył do butelki![]()
![]()
.png)
Katerina napisał(a):beatabm napisał(a):Cyc transformers![]()
Na widok Kateriny pobladł i ze strachu wskoczył do butelki![]()
![]()
A od kiedy to Cyc taki płochliwy?
Niech się oswaja, teraz będę często bywać w krainie, z której pochodzi
![]()
![]()
![]()
BTW, kolor w karafce wygląda szlachetnie, ale w tym bidonie...![]()
Katerina napisał(a):travelApartament koniecznie musi mieć jakieś siedzonka na zewnątrz , jak tego nie ma ,to żeby był najtańszy nie wchodzi w rachubę.
Zdecydowanie. Choćby taki
Igłą piniiZdjęcia mamy bardzo podobne. Zwracamy uwagę na podobne szczegóły
Miło mi to słyszeć, bo Ty gust i wyczucie piękna masz![]()

Powrót do Nasze relacje z podróży