Wnętrze świątyni , a zwłaszcza mozaiki bardzo się nam podobają

.png)

.png)

.png)

.png)

.png)

.png)

.png)

.png)
.png)
kulka53 napisał(a):Małgosia twierdzi że ta rzeźba przedstawia Madonnę brzemienną , ja tam tego nie widzę, a zdjęcie mamy tylko to jedno....
.png)
tony montana napisał(a):Oglądając ten odcinek jestem przerażony faktem, jak mało zobaczyłem podczas mojej krótkiej wizyty w Rawennie.... a tu jeszcze widzę, że cdn Rawenny będzie ...
Strasznie po łebkach ją zrobiliśmy a historycznie było to tak ważne miasto, że aż się rumienię widząc, że praktycznie nic w niej nie widziałem
Czasem relacje, jakkolwiek świetne, wpędzają w krótkotrwały na szczęście smutek ...
DarCro napisał(a):A ja tam za bardzo Madonny nie widzę, tylko jakiegoś starego gościa...![]()
DarCro napisał(a):Zazdroszczę tempa w jakim Wasza relacja powstaje.
.png)
kulka53 napisał(a):Tony, w ogóle nie trzeba się przerażać![]()
Właśnie parę dni temutrafiliśmy na Twoją relację z 2010, sam nie wiem dlaczego tak późno, skoro o planach na ten rok przecież w tym samym wątku czytałem
No i teraz już wiem skąd się wzięło Verucchio
kulka53 napisał(a):
A już rajd do Pizy i nad "inne" morze jednego dnia...![]()
w sumie całkiem fajny
kulka53 napisał(a):Ale nie o tym... to przecież jasne, że inaczej jest gdy zwiedza się z dwójką małych dzieci, z wózkiem...
.............
........W każdym razie, jakby co, jej położenie jest takie, że jest "po drodze" na południe i może kiedyś jeszcze trafisz
.png)
tony montana napisał(a):Nawet chyba pisałeś kiedyś w komentarzu, że Verucchio zapisujesz i może kiedyś ...
tony montana napisał(a):Na razie to mam inne plany po drodze i Rawenna w nich nie jest uwzględniania ;(
.png)

.png)

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe