W czasie gdy go budowano ten symbol nie kojarzył się tak jak teraz….
Przy budynku są pozostałości dawnego ogrodu, teraz mieści się tu przyjemna restauracja.
Dłuższą chwilę zajęły nam obserwacje….
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
KOL napisał(a):Podgoniłem teraz Waszą relację. Szkoda, że Wam ta Astypalea nie wyszła, zwłaszcza dlatego, że sami zamierzamy zatrzymać się tam na trochę, więc coś na pewno byśmy odgapili od Was. Na Donoussie nie chcieliście wysiąść? Niewykluczone, że przyda nam się Wasz pobyt w Atenach, szykuje nam się tam dłuższe oczekiwanie, więc może skorzystamy z zawartych w relacji informacji. Co prawda kiedyś już trochę Ateny zwiedzaliśmy, ale kiedy to było, jeszcze w okresie "przedrelacyjnym", że się tak wyrażę.
Jeszcze jedno, Amorgos, super, aż żałuję, że tak krótko tam byliśmy.
.png)
Jeszcze w kilka miejsc na taki rekonesans mogę skoczyćkulka53 napisał(a):mysza73 napisał(a):W sierpniu mam w planach pokazać mojej rodzince kilka fajnych miejsc
Fajnie mają... wysłać matkę na rekonesans a potem niech za przewodnika robi![]()
Noclegi zaklepane już dawnokulka53 napisał(a):Czyli sierpień, z tego co kojarzę będzie Peloponez?
Noclegi pewnie już zaklepane, będą w jednym czy w dwóch miejscach?
No i tu pojawiają się schody ... Mykonos walczy z Lizbonąkulka53 napisał(a):Bo Mykonos to wiem, jesienią
.png)
.png)
kulka53 napisał(a):Opalamy się łatwo i w zasadzie nie żałujemy sobie słońca, choć oczywiście korzystamy z rozsądkiem.
Ale niestety... trwała zmiana koloru nie następuje, co roku trzeba zaczynać brązowienie od nowa
.png)
mysza73 napisał(a):Pierwszy tydzień spędzimy w Ermioni (tzn tam mamy apartman, bo w planach mam sporo miejsc do odwiedzenia),
a drugi w Xifias![]()
Już nie mogę się doczekać![]()
mysza73 napisał(a):Mykonos walczy z Lizboną![]()
piekara114 napisał(a):Z przyjemnością patrzę na Ateny, bo nie byłam i jakoś nam nie po drodze są...
piekara114 napisał(a):To więzienie Sofoklesa, to co to dokładnie było?
piekara114 napisał(a):Czyli majówka w Grecji??
piekara114 napisał(a):Mam dokładnie tak samo, a raczej cała nasza trójka tak ma....
Maraska napisał(a):Witałam się już na forum w wątku do tego przeznaczonym...ale chciałam się i tu przywitać:-)
.png)
.png)

.png)