I znów się bardziej zasnuło

Podeszliśmy jeszcze parę kroków na cmentarz. Nieduży, ale ładnie położony, z ładnymi widokami.

.png)

.png)
kulka53 napisał(a):...w tym nowym już tak świetnie by się nie spało jak w Skodzie
.png)
kulka53 napisał(a):... ogólnie było bardzo dynamicznie
kulka53 napisał(a):Ze wszystkich stron, ale naprawdę jest ładna.
.kulka53 napisał(a):Boisko szkolno-ogólnodostępne
kulka53 napisał(a):Niebrzydko tu

.png)
.png)
kataryniarz napisał(a):Zawsze można zmienić na kolejną Skodę![]()
kataryniarz napisał(a):Bardzo podoba mi się ta pustka dookoła, zdjęcia kwiatów super.
Vjetar napisał(a):![]()
Kulki z przyczepą kempingową?
longtom napisał(a):Albo turystyczna mobilna kapliczka.
Zawsze będą mogli sie pomodlić o rejs bez przygód.![]()
mysza73 napisał(a):Łeeeeeeeee, w siatkę chyba tam nie grają.
dangol napisał(a):Myślałam, że po nocy w okolicach monastyru, wybierzecie się (skoro byliście tak blisko) na poranne zdobycie Kalamosa. Późniejsze pochmurne fotki wyjaśniły, dlaczego tak się nie stało...
Na szczęście Anafi jest mała, więc na pewno jeszcze tam będzieciei dzięki Wam poglądamy przecudne panoramiczne widoczki. Póki co, nie brakuje mi ich aż tak bardzo, bo w zastępstwie jest mnóstwo „egzotycznych” kwiatków
. Najbardziej przypadł mi do gustu biały z czarnym środkiem, spokojnie może konkurować z jesienną urginią
.
DarCro napisał(a):Baaaaardzo mi sie podoba ta wyspa, i nie wiem czy to przez te mgły, pustki, czy piękne światło jakie złapaliście na wielu zdjęciach.
ajdadi napisał(a):Toż to jakieś działko przeciwlotnicze tylko załogi nie widać...
.png)

.png)

.png)