tompakosc napisał(a):A Michał tymi cenami z Cyklad wbił mnie w fotel... Ponad 100 EUR, mój Boże...
... pamiętaj, że szukałem w szczycie sezonu ...
...Pozdrawiam.
.png)
tompakosc napisał(a):A Michał tymi cenami z Cyklad wbił mnie w fotel... Ponad 100 EUR, mój Boże...
....png)
.png)
kmichal napisał(a):tompakosc napisał(a):A Michał tymi cenami z Cyklad wbił mnie w fotel... Ponad 100 EUR, mój Boże...
... pamiętaj, że szukałem w szczycie sezonu ...... najwyraźniej kryzys mają już za sobą i windują ostro ceny - ich prawo, najwyraźniej mają chętnych ...
... nie tylko samych kwater dotyczą wysokie ceny - wynajem małego auta w sezonie to koszt 70-80 euro ...
... w związku z tym ja sobie odpuściłem, wrócę do Grecji jak będę miał urlop w lipcu ...
...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Michał nie chcę Cię straszyć, ale w lipcu dużo lepiej cenowo nie będzie.... W tym roku za 2+1 ciężko było coś poniżej 60 eur znaleźć, a Wy 2+2+1(na razie) więc cenowo też sporo taniej nie będzie w lipcu.... No chyba, że w totalnej dziurze, gdzie niewiele jest to ceny 40-45 eur miałam...
.png)
piekara114 napisał(a):Michał nie chcę Cię straszyć, ale w lipcu dużo lepiej cenowo nie będzie....
mysza73 napisał(a):Moje doświadczenie z Cykladami jest takie, że trzeba negocjować
... .png)
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Znaczy w tym roku Grecję odpuszczasz?
... już odpuściłem ...... w jeden dzień zaklepałem przelot, noclegi, wynajem auta i noclegi pośrednie ...
...
Pozdrawiam.

.png)
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Gdzie????
... zamiast Grecji będzie Hiszpania ...... kontynentalna Hiszpania ...
...
Pozdrawiam.

.png)
piekara114 napisał(a):Ale zielona...
tompakosc napisał(a):Nadrobiłem zaległości.
tompakosc napisał(a):Brawo, szacun dla Was.
kmichal napisał(a):... już odpuściłem ...
mysza73 napisał(a):Sorki Kulki
.png)
kulka53 napisał(a):Szkoda.... .
....png)
Ja z południa PL mam bliżej i mamy oszczędne auto, więc jak co roku sobie patrzę , porównuję i liczę dojazd na lotnisko, lot, wynajem samochodu to już mi to daje sporą kwotę i znacznie przewyższa koszt dojazdu z autostradami, noclegami po drodze, winietami i paliwem na miejscu.... W moim przypadku te składowe przy samochodzie wynoszą ok. 2000 zł (dokładnie nie pamiętam, ale w relacji kiedyś będzie), a w opcji samolotowej min. 50-75% więcej.....kmichal napisał(a):... faktycznie, szkoda ...kulka53 napisał(a):Szkoda.... .... tylko, że koszty noclegu i samochodu robiły się astronomiczne, jak dodać do tego przelot plus prom to już koszty przekraczały nasze możliwości - a gdzie cała reszta ...
... Grecja podrożała w ostatnich latach, niestety dodatkowo termin zrobił swoje ...
... w roku 2020 urlop wstępnie planuję na początek wakacji, więc jest szansa, że zmieścimy się w naszych widełkach finansowych - chyba, że Grecja będzie dalej drożała ...
...
.png)
piekara114 napisał(a):Ja z południa PL mam bliżej i mamy oszczędne auto
.png)

.png)
piekara114 napisał(a):Fakt, ode mnie zdecydowanie bliżej