Lepiej siedzieć cicho i puki co się nie wychylać
.png)
elka21 napisał(a):Wszyscy się pochowali, i czekają jaki obrót sprawy nabiorą![]()
![]()
Lepiej siedzieć cicho,i puki co się nie wychylać
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):Upsss......jaka tu cisza........![]()
Ale się przestraszyło towarzystwo......![]()
![]()
Męska część czytaczy boi się, że następnemu uczucie wyznasz ..... i nikt się nie .. wychyla![]()

.png)
CROberto napisał(a):Ten cytat bez ostatniego zdania które napisałem ma zupełnie inną wymowę.....
CROberto napisał(a):I choć trudno się do czegoś przyczepić, to znów pokazałaś że jesteś bezserca....![]()

.png)
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):Ten cytat bez ostatniego zdania które napisałem ma zupełnie inną wymowę.....
Bo ostatnie zdanie to całkowita nieprawda![]()
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):I choć trudno się do czegoś przyczepić, to znów pokazałaś że jesteś bezserca....![]()
Ale czy to znowu Cię zaskoczyło/zdziwiło/przeraziło???? nigdy serca nie miałam, więc co będę udawać??![]()

.png)
CROberto napisał(a):No znowu......
Bo myślałem że jakiś progres jest,ale jak sama mówisz jednak nie.....![]()
![]()
CROberto napisał(a):W trosce o Ciebie Beato,może wyślę jedno takie pluszowe ....możezaczęłabyśsięoswajać jakby za trybił efekt placebo![]()
CROberto napisał(a):Z góry zaznaczam, że to nie jest oferta matrymonialna![]()
![]()
.png)
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):W trosce o Ciebie Beato,może wyślę jedno takie pluszowe ....możezaczęłabyśsięoswajać jakby za trybił efekt placebo![]()
Mam se je wszczepić???![]()
Bea.ta napisał(a):My tu gadugadu a ludzie na coś czekająwięc pisz Waść
.png)
.png)
piotrf napisał(a):W takich okolicznościach zrozumiały jest nawet niepochamowany apetyt na szczęście![]()
.png)
.png)
maarec napisał(a):........

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży