Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kwatery w Makarskiej na początku września

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
meli
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) meli » 04.08.2008 08:32

Witam, czy może ktoś mi polecić fajne kwatery w Makarskiej lub okolicy dla 5 osób, od 1.09 na około 7 dni? Jedziemy pierwszy raz na Chorwację i nie wiemy czy warto jechać w ciemno czy coś rezerwować?
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 04.08.2008 09:53

Witaj, niektórzy w samym środku sezonu jeżdżą w ciemno i też nie mieszkają na plaży, ale wiesz jak ktoś coś poleci co juz jest sprawdzone zawsze inaczej. Jeśli chcesz mogę Ci polecić apartamenty w Krvavicy, tj ostatnia miejscowość przed Makarską jadąc od naszej strony. Sam w nich spędziłem w tym roku dwa tygodnie wraz z trzema znajomymi rodzinkami i wszyscy zadeklarowali chęć wyjazdu w to miejsce w roku przyszłym czyli to o czymś świadczy. Domek położony jest w cichej dzielnicy miejscowości, a sama miejscowość rozciąga się wzdłuż linii brzegowej co ma pozytywny wpływ na tłok na plaży, o której byś nie poszedł na plaże zawsze znajdziesz wolne miejsce. Nie ma po prostu takiego tłoku jak w Makarskiej. Jeśli interesują Cię szczegóły odezwij sie podaj maila i wyślę Ci więcej wiadomości wraz ze zdjęciami, pozdrawiam Jacek
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 04.08.2008 11:43

Od 1 wrzesnia tylko w ciemno!Jeżdżę tak zawsze i znajduje apartamenty bez problemu :D
Nie ma obaw kwatery do wyboru do koloru 8O :D
W tym roku tez wyjazd 1września i też w ciemno :D
meli
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) meli » 05.08.2008 14:34

jak501 jak możesz to wyslij mi namiary ze zdjeciami na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dzięki.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 05.08.2008 14:46

jeśli można, poproszę o namiary na:
czeslaw_krz(małpa)o2.pl

dzięki
pleban
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pleban » 11.08.2008 20:20

i ja, i ja....
pleban1975małpagazeta.pl

dziękuję
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 11.08.2008 21:56

Ja też poproszę :D
anjas31 małpa wp.pl
Z góry dziękuje
:papa:
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 11.08.2008 23:34

W Makarskiej na plaży nie ma tłoku, trzeba tylko trochę podreptać.
Można jechać w ciemno o każdej porze roku.
W Krvavicy też spokojnie znajdzie się miejsce.
Byłem tam przez parę dni 2 lata temu, dla mnie to trochę "zadupie" ale jak to mówią - jedni wolą zimne piwo a inni wodę z akwarium. :lol:
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 16.08.2008 07:56

Przepraszam ale nie było mnie i nie miałem dostępu do netu dziś wszystkim wyślę konkrety w sprawie apartamentu w Krvavicy
bebejeczko
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bebejeczko » 16.08.2008 10:32

jak501 napisał(a):Przepraszam ale nie było mnie i nie miałem dostępu do netu dziś wszystkim wyślę konkrety w sprawie apartamentu w Krvavicy

za kilka dni wyjeżdżamy do Chorwacji - byłabym bardzo wdzięczna za namiar na nocleg ( jedziemy z 2 dzieci).
ps. może znasz mojego męża Michała -pochodzi z Sieradza, chodził tam do Ogólniaka.
pozdrawiam Kasia :)
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 16.08.2008 14:25

Witaj przy wjeździe do makarskiej stoją z kartkami Apartmani do wynajęcia nawet o 5 rano :) bierzesz na 1 dzień i możesz wynająć na 1 dzień a miedzy czasie coś sobie poszukać. Ceny od 30 Euro z TV, bez klimy.
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 16.08.2008 20:39

bebejeczko napisał(a):
jak501 napisał(a):Przepraszam ale nie było mnie i nie miałem dostępu do netu dziś wszystkim wyślę konkrety w sprawie apartamentu w Krvavicy

za kilka dni wyjeżdżamy do Chorwacji - byłabym bardzo wdzięczna za namiar na nocleg ( jedziemy z 2 dzieci).
ps. może znasz mojego męża Michała -pochodzi z Sieradza, chodził tam do Ogólniaka.
pozdrawiam Kasia :)

Hah Kasiu w sierpniu z wolnych pokoi są tylko 3 osobowe (wolne od 24 sierpnia), czwóreczki są już wszystkie zajęte, chyba że jedno dziecko będzie spało razem z wami na bardzo szerokim łożu małżeńskim. Jeśli interesuje was takie coś proszę o kontakt na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
PS a męża może i znam musielibyśmy poustalać fakty z lat ubiegłych, pozdrawiam Jacek

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone