Katerina napisał(a):gusia-sa w Chorwacji Mikołaj chodzi piechotą cały rok
Zagubiony jakby taki...
![]()
Jeszcze mogą jeździć na wielbłądach i na wrotkach..
bo chodzi biedak, nie ma czym jeździć, środek lata.... nie wie jak się zachowywać
.png)
Katerina napisał(a):gusia-sa w Chorwacji Mikołaj chodzi piechotą cały rok
Zagubiony jakby taki...
![]()
.png)
Hmm w Grecji to chyba by pasowało mu na osiołku a w Cro? Myślę, że powinien jednak Jadranem się przemieszczać, czyli również jakieś pływadełkobeatabm napisał(a):Katerina napisał(a):gusia-sa w Chorwacji Mikołaj chodzi piechotą cały rokZagubiony jakby taki...
![]()
bo chodzi biedak, nie ma czym jeździć, środek lata.... nie wie jak się zachowywać
.png)
.
. 
.png)
.png)
Sama bym coś wciągłabeatabm napisał(a):Mówił Ci ktoś że jesteś sadystką? Jak nie obiadem to śniadaniem czytelnika o ślinotok przyprawisz...
Domki the bestbeatabm napisał(a): ... Kolorowe domkiMogłabym mieszkać w takim kolorowym, wręcz baśniowym miasteczku.
I tylko tak się zastanawiał....co Wy tam cycacie ze wszystkie wieże krzywe???![]()
![]()
.png)
Łoczywiściewalp napisał(a):gusia-s napisał(a):Płyniemy..., ale dokąd![]()
![]()
Na Murano.
.png)
Bardzo wartoKaterina napisał(a): Kurczę, dla samego Burano warto jechać do tej Wenecji![]()
A myślisz, że to takie prosteKaterina napisał(a): A nacycani to chyba byli ci rybacy, żeby aż domy na kolorowo malować bo nie rozpoznawali swoich
.png)
To witaj w klubie urzeczonychtiwa napisał(a):Bardzo ładnie pokazane Burano, po którym kiedyś spacerowałem i też mi się podobało.
pzdr.
.
może na Torcello pływa tylko w sezonie
Nico … płyniemy dalej 
.png)
No niestety już nie dotarliśmy później do TorcelloBuber napisał(a):Jak dopłynąć na to Torcello ?
Chodzi mi po głowie - tam jest piękna bazylika, z tym słynnym tronem Attyli ... no i to taka najdalsza ta wyspa.
Czekam aż w końcu tam dotrzesz ...
.png)
.
. Nabywamy poręczne półlitrówki 
.png)
gusia-s napisał(a): A myślisz, że to takie proste![]()
Trzeba zapytać Kapitańską jak Ona rozpoznaje swoją chatę po powrocie z rejsu