Katerina napisał(a):beatabmPodzieliłabyś się trochęChociaż tego słońca oddaj troszkę
No, bo cyca ci u Was pod dostatkiem, prawda?
Zima się zaczyna....zapasy się kończą....
.png)
Katerina napisał(a):beatabmPodzieliłabyś się trochęChociaż tego słońca oddaj troszkę
No, bo cyca ci u Was pod dostatkiem, prawda?
.png)
.png)
Ja to się boję normalnie tej BaśkiKaterina napisał(a): ... No , wygląda dobrze ta Wenecja - ja po obejrzeniu i wysłuchaniu uwag tej pani, byłam bliska porzucenia planu odwiedzenia tego miasta...
Dziś zaglądałam na kamerkę online ... było pięknie, słoneczniebeatabm napisał(a): Cycasz, zajadasz takie pysznościno takie życie to ja rozumiem
![]()
Podzieliłabyś się trochęChociaż tego słońca oddaj troszkę
Swoich zapasów nie mam ale mam dobrą metę i np. do Cro wożę bo nie smakuje mi ichniejsze jakośte kiero napisał(a): baaardzo lubię takie leniwe popołudnia na campie, jednak wtedy wino zwykle ze swoich zapasów (tylko 1 raz w Czarnogórze było inaczej)
My ogólnie jesteśmy kluchojady i w domu też często wcinamy
Czyli jest nadziejakrakusowa napisał(a):Nie powinienbeatabm napisał(a):Ciekawe czy most betonowy nie ugnie się kiedyś pod natłokiem turystów![]()
w 2015 roku - wracaliśmy wtedy z wycieczki do Hiszpanii- przechodził kapitalny remont
.png)
Katerina napisał(a):No , wygląda dobrze ta Wenecja - ja po obejrzeniu i wysłuchaniu uwag tej pani, byłam bliska porzucenia planu odwiedzenia tego miasta![]()
.png)
Kochana, wiesz ile ona ma wyświetleńdhmegi napisał(a):Katerina napisał(a): No , wygląda dobrze ta Wenecja - ja po obejrzeniu i wysłuchaniu uwag tej pani, byłam bliska porzucenia planu odwiedzenia tego miasta![]()
...
Jak Ty wynalazłaś tą Panią. Przecież tego nie tylko nie da się oglądać, ale także i słuchać. Samo k... i ch... Ponadto ta Pani nie pokazywała Wenecji tylko samą siebie. Przez cały film tylko jej twarz była w kadrze (może właśnie jako ta tytułowa "syf, kiła i mogiła") a Wenecja jedynie w tle. Myślę, że na tle mnogości zachwytów nad Wenecją, ta Pani chciała się wyróżnić swoim negatywnym podejściem.

Widać to towar pierwszej potrzeby 

.png)
Jak Ty wynalazłaś tą Panią. Przecież tego nie tylko nie da się oglądać, ale także i słuchać. Samo k... i ch... Ponadto ta Pani nie pokazywała Wenecji tylko samą siebie. Przez cały film tylko jej twarz była w kadrze (może właśnie jako ta tytułowa "syf, kiła i mogiła") a Wenecja jedynie w tle. Myślę, że na tle mnogości zachwytów nad Wenecją, ta Pani chciała się wyróżnić swoim negatywnym podejściem.
.png)
.png)
Katerina napisał(a):gusia-s napisał(a):Takie życieAbakus68 napisał(a):Jedzonko, spacer i picie...![]()
Mikołaje słodkie obojętnie na czym
U nas na motorach, w Wenecji na gondolach, w Holandii pewnie na rowerach, w Singapurze na rikszach, ...yyy..pomysły mi się skończyły
Hmm ... każdy orze jak możebeatabm napisał(a):Mikołaj gondoląI wytłumacz to dziecku....a renifera to do bakisty upchnął