.png)

.png)
. . . sprawdzanie ile to jeszcze do świąt i jaka będzie pogoda . . .
Patrząc na temperatury - to były gorące regaty
.png)
CROberto napisał(a):Ta nuda ...
.... raczej by mi się nie znudziła...![]()
Plaża cudna![]()
![]()
Pewnie, jej druga nazwa to - OMG ...
, na punkcie widokowym OMG często słychać
.png)
wiola2012 napisał(a):. . . śniadanie , plaża , obiad , spacer , plaża , kolacja , spacer , zachód słońca
W wakacje czeka mnie tydzień takiej nudy... i aż się boję, ale jeśli moja wyspa będzie choć trochę podobna do Twojej to dam radę.
, zdradzisz którą wyspę wybrałaś . . .
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):. . . sprawdzanie ile to jeszcze do świąt i jaka będzie pogoda . . .
Dla Australijczyków jeszcze odlicznie godzin do startu Sydney - HobartPatrząc na temperatury - to były gorące regaty
![]()
Piękny krukFajnie tak zaprosić go na taras
.png)
.png)
tony montana napisał(a):"śniadanie , plaża , obiad , spacer , plaża , kolacja , spacer , zachód słońca"
No, totalna nuda.... Jak w Mexico na plaży
Dobrze, że kruk trochę urozmaicał nudę
.png)
piotrf napisał(a):Sydney - Hobart Yacht Race to niesamowite wydarzenie , widoki z mostu są kiepskie , chyba że posiadasz mocną lornetkę , a rejsy wyciekowe pozwalające na oglądanie z zatoki - ceny z kosmosu , a i tak bi
Pozdrawiam
Piotr

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Australijczycy to żeglarski naród więc trudno się dziwić, że tak kibicują startowi regat. U nich to wielkie święto![]()
My w domu oglądamy starty na transmisji. Podczas tegorocznej edycji końcówka w Hobart była niesamowita - walka o pierwsze miejsce trwała do ostatniego zwrotu praktycznie na mecie
, a przecież towarzyszy im ogromna flota przeróżnych pływadeł motorowych . . .
.png)
megidh napisał(a):Trochę szkoda opuszczać ten raj, ale jak się ma w perspektywie Sydney, to chyba można to przeboleć.