Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Koszalin-wyspa Ciovo - kto jechał?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 26.05.2007 09:52

Tak darko też mi się wydaje z cenami.
Pozdrawiam.
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 26.05.2007 10:13

Ach ta pamięć!!! O czym była mowa?
Arturo1970
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arturo1970 » 27.05.2007 23:28

darko napisał(a):Jajeżdżę do cro z Łobza tak ja piszesz kołbaskowo - niemcy austria słowenia z gazem nie najgorzej w austri n asamym początku jest stacja z gazem niemcy gorzej trzeba czasem zjechać do miejscowości co zabiera sporo czasu ja jechałem na gazie potem na benzynie w cro nie ma problemu po całej autostradzie są stacje z LPG. spanko jeśli masz zmiennika zaliczysz dopiero w cro. bo spokojnie dojedziesz . życzę przyjemnej podróży .Pozdrav.

Czy trzeba zakupić sobie redukcję do gazu? Czy wszędzie są na stacjach "nasze" końcówki tzn. włoskie(oczywiście do pożyczenia.
Co radzisz? Wozić swoją?
Pozdrav Arturo
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 28.05.2007 07:51

Witam. Z końcówkami jest różnie , proponuje poszukać postów na ten temat w innym miejscu forum.
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Koszalin-wyspa Ciovo - kto jechał? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone