napisał(a) Phobos » 29.06.2015 09:28
paulr napisał(a):Jakie chcesz mieć problemy przy znaku drogowym granica państwa....
po prostu szansa na korek jadąc przez Breclav jest mniejsza... (w zeszłoroczny piątek a właściwie już sobotę rano około 2) przez Breclav było pusto, samochody jeden za drugim dopiero się zaczęły po wjeździe na drogę nr 7 z Mikulowa. Tak samo jak na autostradzie w kierunku do Brna było dość trochę samochodów (normalny ruch) to już po zjechaniu z niej na Bratysławę całkowicie pusto.
Po prostu chyba większość ludzi jedzie jak nakazuje nawigacja a te w 99,9% kierują na Mikulow. Przez Breclav jest z 5km dalej:)
Gdzie w moim poście wyczytałeś coś, o spodziewanych problemach przy znaku granica państwa

Na dodatek, w kolejnym zdaniu, sam sobie odpowiadasz, pisząc o mniejszej szansy na korki przez Breclav

A ja jedynie napisałem, ze jeżdżąc przez Mikulov, jak do tej pory z korkami się nie spotkałem i biorąc pod uwagę mój termin i godzinę wyjazdu, nie spodziewam się ich po drodze do CRO. A co za tym idzie, nie widzę potrzeby jazdy przez Breclav. Wiec bladego pojęcia nie mam, o co Ci chodzi i czego nie zrozumiałeś...