Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Komunikacja na wyspie Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marliza
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marliza » 29.06.2006 10:40

W sierpniu wybieram się na Hvar-promem ze Splitu do Starego Gradu lub katamaranem do miasta Hvar.Moim celem jest jednak zatoka Skozanje.Czy na Hvarze istnieje jakaś ichniesza komunikacja,która by mi to umożliwiła?Autobusy,taxi-boat?Będę wdzięczna za informacje.
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 30.06.2006 16:13

ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 03.07.2006 16:14

Hvar to spora wyspa więc myslę, że nie powinno być problemów z komunikacją. Co prawda ja jeździłam własnym autem ale autobusy mijałam. Z tego co się orientuję chyba problem jest po stronie południowej wyspy "za tunelem" ale podobno tam docierają busy .... ale chyba.

Czy to chodzi o to miejsce? -> http://free-st.htnet.hr/piero-hvar/cro_ ... o-main.htm

Jeśli chodzi o to miejsce to myślę, że z dotarciem do N. Crkva nie powinno być problemu bo to miejscowośc na drodze z Jelsy do Sucuraju a tam autobus jeździ napewno. Ale dalej ... nad zatokę myślę, że nalezy liczyć na własne nogi.......

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone