To jak przy zakupach jestesmy:
Gdzie kupię dobra oliwę i wino jak najmniej wytrawne, bo na półsłodkie w Cro to nie liczę....
.png)

piekara114 napisał(a):To jak przy zakupach jestesmy:
Gdzie kupię dobra oliwę i wino jak najmniej wytrawne, bo na półsłodkie w Cro to nie liczę....
.png)
.png)
.png)
KasiaWW napisał(a):Witam
W wakacje w Chorwacji są niepowtarzalne więc padło na Wyspę Pag do miejscowości Pag (już zaklepane)14 sierpnia
Wiem, że zdarza się silny wiart ,który uniemożliwia wjazd na most stąd moje pytanie czy w razie "w" jest możliwość przepłynięcia promem na wyspę?

KasiaWW napisał(a):Wiem, że zdarza się silny wiart ,który uniemożliwia wjazd na most stąd moje pytanie czy w razie "w" jest możliwość przepłynięcia promem na wyspę?
.png)
piekara114 napisał(a):To jak przy zakupach jestesmy:
.png)
Konradk napisał(a):Orientuje się ktoś w ogóle jakie szczepy są uprawiane na Pagu?
.png)
.png)
anakin napisał(a):Niby tak, ale jak to "w" będzie tak wyglądało, to prom nie popłynie.

Rysio napisał(a):Tylko kto jedzie w marcu na Pag ? Gupi chyba. Zresztą ogólnie kto jedzie na Pag jest gupi, ale to już oddzielny temat![]()
Ps. Żeby się ktoś nie obraził do końca, to znam jeszcze gupszych, co np. się na Lastovo wybrali![]()
.png)
anakin napisał(a):Powitać..
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne