Dziś już po wyprawie na sv.Nikole.... jednak zatunelowy Hvar jest tak piękny, że nie chce się stąd ruszać.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
.png)
.png)
kroj napisał(a):Anitaanitamta napisał(a):kroj napisał(a):Puk, puk, dzień dobry,
czy zapisy do klubu jeszcze możliwe? Jeśli tak..to..ja..bardzo chętnie..
Wybieramy się w sierpniu do Zavali, oczywiście z czworonogami, ktoś wcześniej pytał już o weterynarza, wiem, że jest w St. Gradzie, a czy wiecie może, czy na południu wyspy w razie, odpukać, czego znajdziemy pomoc wet?
Pozdrawiam
Witam serdecznie - my też do Zavali w sierpniu z czterołapem - a jakby co ( odpukać oczywiście ) to mąż jest " nieludzkim lekarzem " czyli weterynarz będzie na miejscu...A do klubu mam nadzieję się wkupić po powrocie... Pozdrawiam
Oooo, dopiero teraz odczytałam, super!, u nas będzie w sumie 8 łap, tylko wywieście może jakąś flagę w tej Zavali, bo inaczej będziemy pohukiwać w poszukiwaniu
, oczywiście odpukać!
Pozdrav
.png)
Anitaanitamta napisał(a):Ojej....... a ja dopiero teraz odczytałam... nietrudno będzie namierzyć 3 osoby szarpiące się z nadpobudliwym owczarkiem niemieckim , który po roku szkoleń chodzi przy nodze ale niekoniecznie właścicielaDo zobaczenia
.png)
mariusz_77 napisał(a):Również witam z Hvaru-Sv.Nedelja upalnego i przepięknego... piszę siedząc na tarasie i przyglądając się spienionym falom... Ja mam zupełnie inne odczucia odnośnie polaków na Hvarze - spotykam ich na każdym kroku, w moim miejscu pobytu na 6 pokoi 3 zajmują Polacy!! i wszędzie słyszę nasz język.
Dziś już po wyprawie na sv.Nikole.... jednak zatunelowy Hvar jest tak piękny, że nie chce się stąd ruszać.
.png)
.png)
.png)
Basik_63 napisał(a):mariusz_77 napisał(a):Również witam z Hvaru-Sv.Nedelja upalnego i przepięknego... piszę siedząc na tarasie i przyglądając się spienionym falom... Ja mam zupełnie inne odczucia odnośnie polaków na Hvarze - spotykam ich na każdym kroku, w moim miejscu pobytu na 6 pokoi 3 zajmują Polacy!! i wszędzie słyszę nasz język.
Ta przed tunelowa część też ma swój urok. Polecam wycieczkę do Velo i Malo Grablije, Rudine - perełki wśród hvarskich wiosek.
Pozdravki z Jelsy![]()
PS. Jakie wrażenia po dzisiejszej nocnej burzy???

.png)
.png)

.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne