Ja również mam znajomego w Olsztynie...
Pozdrawiam wszystkich Cromaniaków... jak sie trochę ogarnę na miejscu to może pokuszę się o jakąś relację z naszego pobytu na Hvarze
.png)
.png)
.png)
Rybkanula napisał(a):Witam, mam pytanie zapewne najprędzej do Pani KasiWybieram sie na tydzień do Starego Gradu, planujemy ruszyć za
tydzień. Mamy 3 dzieciaków - 6, 6, 2 i znalazłam chyba fajna miejscowke w Rudinie. Byłabym wdzięczna za info czy Rudina jest ok na pobyt z dziećmi, w sensie - czy da radę na piechotę do St Gradu, aby niekoniecznie ruszać sie samochodem. Czy droga z powrotem pod górę jest uciążliwa? Czy w samej Rudinie jest jakaś knajpka i lodziarnia? Będę wdzięczna za
info, bo czasu mało a w ciemno nie chce jechać...
Z góry dziękuje,
Ania
.png)
.png)
Rybkanula napisał(a):Domek nazywa sie Vinka, ma 3 sypialnie i ogródek więc byłby dla nas idealny. Ale to już chyba męża nie przekonam bo on nie chce jeździć samochodem i chce w St Gradzie ze względu na bliskość infrastruktury... Ale jak przeglądam oferty to już wszystko pozajmowane...
Dziękuje za błyskawiczną odpowiedź!
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):to znaczy, że sezon jest naprawdę katastrofalnie słaby.
Ja, odkąd tu mieszkam, takich pustek nie pamiętam.. a to już 7 lat....
.png)
.png)
heca7 napisał(a):Plaża w Starim Gradzie też chyba nie powala. Ja widziałam tylko tą przy porcie. Ale to już p. Kasia wie lepiej
.png)

.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne