Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 22.06.2012 11:59

Rysio napisał(a):Trza było wrócić wczoraj. U mnie we wsi 33 stC było. Wodę w basenie mam 29 stC czyli wyżej niż w Jadranie :wink:

i taki kryształ jak w Jadranie????? :roll: 8O :roll: 8O

:)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.06.2012 12:02

Rysio napisał(a):Trza było wrócić wczoraj. U mnie we wsi 33 stC było. Wodę w basenie mam 29 stC czyli wyżej niż w Jadranie :wink:

Czyli w tym roku w doma siedzisz? :) :wink:

A ka mosz tyn basen?
Pewnie kole jakie hołdy
:!: :lol:
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 22.06.2012 12:24

slawekr3 no to czekam z niecierpliwością na jakąś relację :)
Pozdrawiam
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 22.06.2012 13:47

sławek - a woda w miarę ciepła ???
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 22.06.2012 15:08

bluesman napisał(a):Maslinko by mieć swój wyodrębniony przez Ciebie na pierwszej stronie opis naszej wizyty na Hvarze muszę założyć odrębny temat? i tam załadować wszystkie opisy i zdjęcia? a usunąć je z tego tematu ?

Widzę, że już stworzyłeś nowy wątek :)

A ja dopisałam Twoją relację na pierwszą stronę.

Pozdrawiam :papa:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.06.2012 19:00

Dziękuję uprzejmie :) jeszcze pododaje jak będę miał chwilę czasu :)
slawekr3
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekr3 » 24.06.2012 19:25

woda na pewno nie zmarzniesz :D
Horas91
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Horas91 » 01.07.2012 00:01

Też już niestety wróciłem... :cry:

Ale jak to się mówi... jestem kolejny dzień bliżej następnego urlopu :)

Jedno jest pewne... gdy tym razem wybiorę się na zdobycie sv. Nikoli pójdę b. wcześnie rano :)
JacKas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JacKas » 11.07.2012 12:04

Witam
Szybkie pytanko
Jedziemy na Hvar ze startem promu w Splicie.
Czy na początku września (01.09) Są jeszcze jakies gigantyczne kolejki na prom ?
Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam .
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 11.07.2012 21:09

JacKas napisał(a):Witam
Szybkie pytanko
Czy na początku września (01.09) Są jeszcze jakies gigantyczne kolejki na prom ?

Nie.
JacKas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JacKas » 11.07.2012 22:10

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
JacKas napisał(a):Witam
Szybkie pytanko

Nie.

Dziękuję !
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 12.07.2012 12:02

za 2 godziny wyjazd :D :D do zobaczenia na Hvarze :papa:
kasjapa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasjapa » 12.07.2012 16:22

Witam szanownych Miłośników HVARu!
Do tej pory wybieraliśmy chorwackie miejscówki na kontynentalnej części jednak w tym roku postanowiliśmy wypoczywać na tak zachwalanej przez Was wyspie, a konkretnie na zatunelowanej, południowej jej części. Do tej pory jeździliśmy w "ciemno" jednak tym razem (po sprawdzeniu kwater w internecie i ich dostępności w drugiej połowie sierpnie) pojawiły się obawy, że będą problemy ze znalezieniem tam kwatery w terminie od 19.08. Czy macie może doświadczenia z szukania kwater w interesującym nas terminie i trochę uspokoicie mnie, a przede wszystkim moją piękniejszą połówkę która tym razem jedzie z pasażerem w brzuszku...
AndyB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndyB » 15.07.2012 15:08

No i jestem! :D
Pozdrawiam ze Stari Gradu forumowiczów.
Podróż zajęła mi z odpoczynkiem równo 24 godziny i w sobotę 14.07 ok. 11-tej zjeżdżałem już z promu Marko Polo na pięknej wyspie Hvar.
Jest upalnie, woda bardzo ciepła, cykady hałasują.. :D
Poznałem też panią Katarzynę, niezwykle uroczą dziewczynę.
Polaków na wyspie mało, z promu którym przypłynąłem zjeżdżało tylko chyba 2-3 samochody z polskimi rejestracjami, dużo Włochów, Słowaków.
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 15.07.2012 15:28

kasjapa napisał(a):Witam szanownych Miłośników HVARu!
Do tej pory wybieraliśmy chorwackie miejscówki na kontynentalnej części jednak w tym roku postanowiliśmy wypoczywać na tak zachwalanej przez Was wyspie, a konkretnie na zatunelowanej, południowej jej części. Do tej pory jeździliśmy w "ciemno" jednak tym razem (po sprawdzeniu kwater w internecie i ich dostępności w drugiej połowie sierpnie) pojawiły się obawy, że będą problemy ze znalezieniem tam kwatery w terminie od 19.08. Czy macie może doświadczenia z szukania kwater w interesującym nas terminie i trochę uspokoicie mnie, a przede wszystkim moją piękniejszą połówkę która tym razem jedzie z pasażerem w brzuszku...

A próbowałaeś na stronie http://www.visit-hvar.com/ ? Ja tam znalazłam kwaterę już w styczniu ale teraz widzę, że jakieś zniżki last minute mają. I pewnie coś się jeszcze znajdzie :) http://www.visit-hvar.com/search.php?pa ... ondition=1 - dla dwóch osób :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Hvar - strona 59
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone