Jakieś argumenty, że w Jelsie jest jednak fajniej niż w SG?
.png)
SG nas zachwycił. Jelsa musi dostać jeszcze szansę. Jelsa, Vrboska, SG , wszędzie blisko, odległości jak w jednym dużym mieście.marze_na napisał(a):Zrobilam sobie dzisiaj wstępny przegląd apartamentów na Hvarze. W zasadzie byłam na 100% zdecydowana na Stari Grad, ale większy wybór ładnych apartamentów w akceptowalnej cenie oferuje Jelsa.
.png)
Habanero napisał(a):SG nas zachwycił. Jelsa musi dostać jeszcze szansę. Jelsa, Vrboska, SG , wszędzie blisko, odległości jak w jednym dużym mieście.marze_na napisał(a):Zrobilam sobie dzisiaj wstępny przegląd apartamentów na Hvarze. W zasadzie byłam na 100% zdecydowana na Stari Grad, ale większy wybór ładnych apartamentów w akceptowalnej cenie oferuje Jelsa.
.png)
marze_na napisał(a):Zrobilam sobie dzisiaj wstępny przegląd apartamentów na Hvarze. W zasadzie byłam na 100% zdecydowana na Stari Grad, ale większy wybór ładnych apartamentów w akceptowalnej cenie oferuje Jelsa.
Habanero napisał(a):Kobieta, która sprzedawała nam arbuza na targu w SG, gdy usłyszała, że jesteśmy z Polski, dała nam wizytówki swojej synowej (Polki), która wynajmuje apartamenty w SG. Powiedziała, że jej ogłoszenia są w necie (booking), gdzie można apartamenty obejrzeć , a później bezpośrednio kontaktować się z synową. Jeżeli są chętni , to mogę wkleić fotkę tej wizytówki.

.png)
Habanero napisał(a):kostek101 napisał(a):Witam
A my zrodzinką wybieramy się na Hvar na jeden dzień poplazowac i pooglądać podwodne życie gdzie proponujecie polezakowac..
Pokrivenik. Parkować przed kempingiem , przy drodze.
.png)
corrina napisał(a):Może kogoś zainteresuje, w weekend wpadła mi w rękę butelka wina ze Św. Niedzieli. Przetwórnia znajduje się koło kościoła, parkowałam tam, kiedy wybraliśmy się do jaskini. Zapaszek zacny![]()
Wino, szczerze mówiąc, dla mnie sikaczKolor blady, bardzo cierpkie i młode, ale może jedzenie miałam do niego nie takie
![]()
Winko po 17 zł.
Zdecydowanie bardziej smakowała mi Istarska Malvazija z Biedry, cena coś koło 19 zł.
corrina napisał(a):Co do prysznicy , ja nie widziałam takiej plaży, ale też oczywiście na wszystkich nie byłam - nowe odkrycia czekają na sierpień![]()
marze_na napisał(a):Zrobilam sobie dzisiaj wstępny przegląd apartamentów na Hvarze. W zasadzie byłam na 100% zdecydowana na Stari Grad, ale większy wybór ładnych apartamentów w akceptowalnej cenie oferuje Jelsa.
.png)
Habanero napisał(a):SG nas zachwycił. Jelsa musi dostać jeszcze szansę.
majeczka napisał(a):Z powyższych uwielbiam spokojną Vrboskę i Stari Grad, Jelsę chyba najmniej...
wiolek_lp napisał(a):W zeszłym roku stacjonkwaliśmy w Jelsie, właśnie dlatego, że łatwiej było znaleźć dla nas korzystny nocleg. Ale bardziej uwielbiam S.G![]()
Marsallah napisał(a):Jelsa jest ładna, ale do SG z jego dużo większym...starym miastemsię nie umywa.
kostek101 napisał(a):Habanero napisał(a):kostek101 napisał(a):Witam
A my zrodzinką wybieramy się na Hvar na jeden dzień poplazowac i pooglądać podwodne życie gdzie proponujecie polezakowac..
Pokrivenik. Parkować przed kempingiem , przy drodze.
No fajnie to wygląda a jak pod wodą?
wiolek_lp napisał(a):
Jeżeli chodzi o P. Ewę Maksimovic, która bardzo udziela się na fb, więc można ją o wszystko podpytać, to faktycznie wynajmuje cudny dom w S.G. niestety póki co dla mnie nieosiągalny cenowodom nazywa się lavender hill
majeczka napisał(a):
...osobiście zdecydowanie wolę południowe wybrzeże
Hvaru, tuż za tunelem Pitve. Świetne kameralne plaże, oaza ciszy i spokoju.
.png)
Habanero napisał(a):wiolek_lp napisał(a):
Jeżeli chodzi o P. Ewę Maksimovic, która bardzo udziela się na fb, więc można ją o wszystko podpytać, to faktycznie wynajmuje cudny dom w S.G. niestety póki co dla mnie nieosiągalny cenowodom nazywa się lavender hill
Nie, to p. Izabela Vitali.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne