Bardzo często pływałam właśnie w okolicach Sv. Nedjelji pontonem i zdjęcia wówczas najczęściej robiłam z morza. Byłam pełna podziwu dla wspinających się po skałkach i skaczących z dosyć dużej wysokości wprost do wody...
.png)
.png)
majeczka napisał(a)::D prawda, że południowe wybrzeże Hvaru ma niesamowity urok?
Bardzo często pływałam właśnie w okolicach Sv. Nedjelji pontonem i zdjęcia wówczas najczęściej robiłam z morza. Byłam pełna podziwu dla wspinających się po skałkach i skaczących z dosyć dużej wysokości wprost do wody...
.png)
stpman napisał(a):Cromaniacy, gdzie na Hvarze są najlepsze plaże? Bo z tego co widzę to w miastach tj. Jelsa, Hvar i Stari Grad z plażami kiepsko.
Gdzie w takim razie pojechać (druga połowa września) żeby w spokoju odpocząć? Ivan Dolac, Sveta Nediejela? A może ktoś poleci
jakieś fajne i sprawdzone apartmany w dobrej cenie? Bo chyba nie chce mi się już jechać w ciemno...
.png)
.png)
.png)
Roxi napisał(a):007man napisał(a):Pytanie; może ktoś się orientuje, czy istnieje możliwość powrotu następnego dnia?
Podpłyniemy po Was.
.png)
007man napisał(a):A przy okazji... jak podpłyniecieto rozumiem, że Wasz czerwcowy Hvar jest już choć trochę bardziej aktualny jak jeszcze w maju?
piekara114 napisał(a):To może przedłużysz pobyt do 10 lipca?... też skorzystam

.png)
TylkoRoxi napisał(a):Niestety w planach są tylko 3 tygodnie.

.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne