tym razem jak zwykle pół na pół ; pierwszy tydzień Baśka Voda - żona sie uparła, ponieważ rok temu podobało się
no i drugi tydzień Ivan
wyślę Ci Majeczka na pw gdzie mieszkam, nie chcę robić zbyt dużej reklamy, bo wiem że tam będę wracał
.png)
.png)
Tomasz61 napisał(a):Wiadomość z Hvaru - Ten rok będzie ostatnim rokiem szutru z Sv. Nedjelji do Hvaru. W październiku zaczynają się prace. Droga ma być gotowa do końca 2017. Jak dla mnie trochę szkoda, ale cóż widocznie tak musi być...
.png)
.png)
borsalino4 napisał(a):będę po tygodniu w Baśka Voda płynął z Drvenika; rozumiem po Waszych wpisach że nie ma sensu patrzeć na rozkład promów? i tak non stop pływają? trochę niepokoję się podróżą i korkami, ponieważ pierwszy raz mam w cro pobyt od soboty do soboty
przeczytanie po raz kolejny Klubu Miłośników zajęło mi 3 dni
.png)
borsalino4 napisał(a):gdzie dokładnie są pola lawendowe w Brusje?
Tomasz61 napisał(a):Z tego co wiem, to jak na razie z nowej drogi nic nie wyszło.
.png)
Tomasz61 napisał(a):Z tego co wiem, to jak na razie z nowej drogi nic nie wyszło. Dużo obietnic władz po protestach mieszkańców południowej strony wyspy, a jak zwykle na obietnicach się skończyło. W związku z tym droga szutrowa jak była, tak jest i chyba jeszcze jakiś czas będzie
.png)
m@rek napisał(a):Tomasz61 napisał(a):Z tego co wiem, to jak na razie z nowej drogi nic nie wyszło. Dużo obietnic władz po protestach mieszkańców południowej strony wyspy, a jak zwykle na obietnicach się skończyło. W związku z tym droga szutrowa jak była, tak jest i chyba jeszcze jakiś czas będzie
i całe szczęście, oby jak najdłużej tak zostało
.png)
Tomasz61 napisał(a):Z tego co wiem, to jak na razie z nowej drogi nic nie wyszło. Dużo obietnic władz po protestach mieszkańców południowej strony wyspy, a jak zwykle na obietnicach się skończyło. W związku z tym droga szutrowa jak była, tak jest i chyba jeszcze jakiś czas będzie
.png)
.png)
stpman napisał(a):Cromaniacy, gdzie na Hvarze są najlepsze plaże? Bo z tego co widzę to w miastach tj. Jelsa, Hvar i Stari Grad z plażami kiepsko.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne