.png)
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):
Co nam do szczęścia potrzeba?
- miasteczko z większą liczbą knajp i sklepów niż 1
- żeby było można poszwendać się uliczkami
- mile widziana jakaś fajna nadmorska promenada (coś pokroju odcinka Baska Voda - Brela)
- dobry dojazd do miejscowości
- fajne plaże w niedalekiej odległości (na dojście z buta najlepiej, albo na krótki dojazd autem/skuterem)
.png)
Habanero napisał(a):Obok Sutvanu, patrząc na kryteria jakie podałaś, brałbym pod uwagę również Postirę.
Miasteczko bardzo urokliwe, blisko Splitska i moim zdaniem najfajniejsze miejskie plaże.
.png)
Habanero napisał(a):Żadna plaża miejska w lipcu i sierpniu pusta nie będzie. Chyba że znasz taką, to bardzo proszę o namiary
.png)
ale tu mój facet mówi stanowcze "nie".
gusia-s napisał(a):Ale też i nie o ilość ludzi chodzi, często widuję zdjęcia plaż na tyle podrasowane, że z rzeczywistością mają mało wspólnego i dużo właśnie takich zdjęć prezentuje w necie Beach Rex.
CROnikiCROpka napisał(a):Dziękuję za Wasze opinie! Widzę, że zdecydowanie Sutivan wysuwa się na prowadzenie. Też najmocniej go obstawiałam, choć nie ukrywam, że chodził za mną Bolale tu mój facet mówi stanowcze "nie".
W związku z tym popatrzyłam na apartamenty i chciałam się podpytać Was - stałych bywalców o lokalizację.
Lokalizacja nr 1: tutaj
Lokalizacja nr 2 tutaj
Lokalizacja nr 3: tutaj
Lokalizacja nr 4: tutaj
Lokalizacja nr 5:tutaj
Przede wszystkim chodzi mi o dojazd do apartamentu, względną ciszę a nie dostawy o 5 ranoi Wasze subiektywne doświadczenia na temat tych lokalizacji
A nuż może ktoś tam mieszkał?
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Katerina napisał(a):Ewa, Sutivan spodobał mi się najbardziej - na Braču nie widziałam jedynie Sumartinu i Povlji( niektórzy mnie za to znienawidzą, na szczęście nie jesteśmy w Klubie M.Povlji)
Wszystkie Twoje miejscówki wydają się ok, choć ja lubię centrum - im bliżej tym lepiej. Tak się składa,że spałam pod samą dzwonnicą w Sutivaniei bardzo mi się podobało. Akurat pogoda była odpowiednia,by spać przy zamkniętych oknach...
Trochę wzdragam się na myśl o ilości ludzi w sezonie - tych knajp nie ma tam aż tak wiele, ale ogólnie uroczo.
Zapraszam do relacji, w której będzie dużo Sutivanu.