Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kingsize, czyli tutaj można.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM
Kingsize, czyli tutaj można.

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 12.11.2017 20:09

Ponieważ dyskusja w wątku "sprawy techniczne" skutkuje mniej lub bardziej trwałymi banami, a co poniektórzy, w przypływie odwagi, spowodowanej niechybnie wypiciem piwa lub dwóch, nie mogą się powstrzymać, szukając zaczepki, nazywając to "normalną wymianą poglądów"* :roll: , zasadnym wydaje się stworzenie wątku, w którym mogą dać upust swoim skrywanym emocjom, tudzież wymienić poglądy z userami, którzy szczególnie im "leżą na sercu".

Wątek skierowany do ludzi pokroju bluesmana czy krakusa, co by nie musieli uskuteczniać gorzkich żali w watkach do tego nie przeznaczonych, co z kolei skutkuje ich wykluczeniem z tej społeczności, będącym niewątpliwym uszczerbkiem dla tejże

* normalna wymiana poglądów wg krakusa brzmi mniej więcej tak.

Więc jeżeli komuś się zdarzy napić magicznego napoju i starczy odwagi - pisać tu, banów nie będzie.

Dyskutować z zasadnością tego wątku nie zamierzam.
Jeżeli ktoś ma coś personalnie......chętnie się ustosunkuje.
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 13.11.2017 09:51

"to zasiadam w pierwszym rzędzie" :oczko_usmiech:

To taki cytacik, bo większość nowych wątków ma takiego drugiego posta. :oczko_usmiech:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 16.11.2017 11:00

primus inter pares ? autorze :) gdzie mnie do Ciebie wszak nie jestem Twojego prima sort pokroju :) baw się dobrze :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 22.11.2017 11:36

by Ci nie było przykro podbije ;)

czuję się opuszczony :( Krakusa jakoś wyszczególniłeś, a ja ?, jak jest z moją wymianą pogladów? jest mi przykro :(

p.s. ludzie mojego pokroju też czują
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.11.2017 14:26

A coś innego Cię jeszcze trapi?
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 22.11.2017 15:46

anakin napisał(a):A coś innego Cię jeszcze trapi?

Nie :mrgreen: Pragnę by w Twoim wątku coś się działo :papa:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone