Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kilka dni do wyjazdu - nie wiem gdzie jechać

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sedi
Odkrywca

Postnapisał(a) sedi » 21.07.2009 17:56

Witam,
Zostało kilka dni do mojego wyjazdu i powiem szczerze nie wiem gdzie się konkretnie wybrać,tyle poznałem Chorwacji dzięki Wam Cromaniakom że teraz mam dylemacik gdzie się konkretnie wybrać,może tak na finiszu moich poszukiwań ktoś podrzuci jakiś pomysł,jednego czego jestem w miarę pewien to raczej południowa Dalmacja może być jakaś wysepka albo ładne wybrzeże. Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki.
Pozdrawiam serdecznie
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 21.07.2009 20:47

Proszę w takim razie jechać na Korculę ... np. do Karbuni :D
:D
sedi
Odkrywca

Postnapisał(a) sedi » 21.07.2009 21:15

no właśnie tak rozważam między Korcula a Hvarem,fajnie jakby gdzieś mozna było tez np.potanczyc no i fajne miasteczko, ma ktos taka miejscówke?
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 21.07.2009 21:24

Na Korculi jest śliczne miasteczko co się Małym Dubrovnikiem zowie :D Tam można potańczyć samemu, albo podziwiać tańce innych , np rycerzy średniowiecznych :D
Jacynty
Cromaniak

Postnapisał(a) Jacynty » 21.07.2009 22:38

sedi napisał(a):no właśnie tak rozważam między Korcula a Hvarem,fajnie jakby gdzieś mozna było tez np.potanczyc no i fajne miasteczko, ma ktos taka miejscówke?

No to tylko Sonhar,ta mała chorwacka wysepka w południowej Dalmacji spełni wszystkie twoje marzenia: jest tam mało ludzi, jest dosyć duże miasteczko, z dyskoteką do rana, plaże są piaszczyste , woda ciepła i przeźroczysta,lagodne zejście do morza,mnóstwo miejsc do nurkowania, jak to przy skalistym wybrzeżu bywa.W restauracjach taniocha-przy zamówieni ponad 50 kun gratis litr Dingaca.To w tej konobie na prawo od portu.Nie ma problemu z parkowaniem , ani z podróżowaniem samochodem. Drogi szerokie, a uczynni gospodarze sami odprowadzają auto na parking, i na każde zawołanie podjeżdżają pod apartman.No i ceny apartmanów ...takich nie uświadczysz w całej Cro, powalające.Mimo że z każdego balkonu możesz obserwować zachody słońca na pełnym morzu, możesz popijać wino ,gratis dostarczone przez właściciela ----tylko 25 euro za apartman.I nie ważne w ilu w tym apartmanie będziecie.Milych wakacji życzę.

...i jeszcze jednego życzę-więcej samodzielności w poszukiwaniu, a znajdzesz coś takiego fajnego. 8O
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 22.07.2009 15:46

Sonhar :?: :?: :?: Ne znam ... Gdje je ovaj otok :?:
victoo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) victoo » 22.07.2009 15:49

mkm napisał(a):Sonhar :?: :?: :?: Ne znam ... Gdje je ovaj otok :?:

:lol: :lol:
adikos
Croentuzjasta

Postnapisał(a) adikos » 22.07.2009 16:30

dobre dobre :D :D
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 22.07.2009 19:11

... :D :D ... Jac , to stary oszust :wink:
adikos
Croentuzjasta

Postnapisał(a) adikos » 22.07.2009 19:15

i tak MKM doles sie za lebra zrobic :D :D
Jacynty
Cromaniak

Postnapisał(a) Jacynty » 22.07.2009 20:55

adikos napisał(a):i tak MKM doles sie za lebra zrobic :D :D
:)
tak wyszło że to mkm zrobił kogo innego :wink:
jak mogłes uwierzyć że mkm nie wie o co chodzi :?
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 22.07.2009 21:15

adikos napisał(a):i tak MKM doles sie za lebra zrobic :D :D

Tak , tak kolego adikos :lol: :lol: :lol:
... Jac , a my se jutro pogodomy o tym Sonharze :wink:
sedi
Odkrywca

Postnapisał(a) sedi » 22.07.2009 21:36

jac61b dzięki za pomoc, myślę że w przyszłości też ktoś inny Ci pomoże w podobny sposób.
A w ramach wyjaśnienia chodziło w poscie o opinie i ewentualne atrybuty które może niejednemu niezdecydowanemu mogą pomóc przechylić na korzyść danej lokalizacji a nie o wolne żarty no ale cóż,w każdym razie dziękuję wszystkim którzy podjęli się sprawy na poważnie a temat można chyba uznać za zamknięty bo nie bardzo się przyjął. Pozdrawiam serdecznie
adikos
Croentuzjasta

Postnapisał(a) adikos » 22.07.2009 22:09

ale numer , widac rzech jest leber :evil: a niech to dziabli wezna :D :D :D
Jacynty
Cromaniak

Postnapisał(a) Jacynty » 22.07.2009 22:59

sedi napisał(a):jac61b dzięki za pomoc, myślę że w przyszłości też ktoś inny Ci pomoże w podobny sposób.
A w ramach wyjaśnienia chodziło w poscie o opinie i ewentualne atrybuty które może niejednemu niezdecydowanemu mogą pomóc przechylić na korzyść danej lokalizacji a nie o wolne żarty no ale cóż,w każdym razie dziękuję wszystkim którzy podjęli się sprawy na poważnie a temat można chyba uznać za zamknięty bo nie bardzo się przyjął. Pozdrawiam serdecznie

sedi, chciałem tylko przekazać, nie tylko Tobie, że takie coś jak "gotowiec" który Cię w 100% zadowoli NIE ISTNIEJE, i tak zadane pytanie jak to zrobiłeś niewiele Ci pomoże.Ja też ,wielokrotnie po przewertowaniu netu pytałem.Pytałem o SZCZEGÓŁY , a nie o wyłożenie mi wyjazdu na tacy.
Pozdrav. :papa:
...a "sonhar'' to po portugalsku "marzenie". :wink: ..
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone