Otrzymałem zgłoszenie, na szczęście jedno, że kalendarz dotarł uszkodzony. Proszę w takich sytuacjach zrobić zdjęcia uszkodzonej koperty oraz kalendarza i przesłać do mnie. Będę reklamować u dostawcy bo przesyłki są ubezpieczone. Wierzę, że jest to jednostkowa sprawa i nie było więcej takiej sytuacji. Staram się aby przesyłki były dobrze zabezpieczone. Niech ten incydent nie zrazi Was do dalszego zamawiania. Czekam na zamówienia.
Z tymi kalendarzami to już pisałem, że są różne jaja. Pomyślałem sobie co by się stało gdybym taki wysłał do Chorwacji??? Do "mojej" starej gospodyni. Czy ucieszyła by się? Czy pomyślała, że chyba mi odje.....ło.? Nie wiadomo. I dlatego Panie Dasuchu trzymaj w rezerwie dla mnie jeden kalendarz. Jak to mówią po francusku - thank you from the mountain.
Wszystkich zainteresowanych zakupem kalendarza Cro.pl 2025, jako prezent pod choinkę, zachęcam do składania zamówień, aby w miarę wcześniej dotarły do Państwa przed Świętami. Prowadzę wysyłkę na bieżąco. Dzisiaj zamówienie, jutro wysyłka, pojutrze dostawa.
Prowadzę wysyłkę na bieżąco. Dzisiaj zamówienie, jutro wysyłka, pojutrze dostawa. Czekam jeszcze na kilka zamówień i z większą ilością udam się do paczkomatu.